leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 αποφάσισα να κρατήσω τα χταπόδια μου, κι ας πάω στην κόλαση. Σόρρυ.
gang Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Πες μου τι άλλο πρέπει να κάνω για να σώσω την ψυχή μου, Γκανγκ. Πες μου τι να κάνω για να με δεχτεί στα δεξιά Του την ώρα της κρίσης, πες μου, πες μουυυυυυ... Πάρε με διακοπές μαζί σου του χρόνου! Δύο μήνες διακοπές γιουπιιιιιι
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 αποφάσισα να κρατήσω τα χταπόδια μου, κι ας πάω στην κόλαση. Σόρρυ. δώσε ένα μωρε, μην είσαι κακός
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 οκ, έκλεισε. Του χρόνου διακοπές παρέα με τον Γκανγκ, και ένα χταποδάκι στην Δήμητρα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Θα το δοκιμασω στο δικο μου και θα ποσταρω αποτελεσματα... Οταν το φορτισω πληρως.. Τελικα δεν χτυπαει.. Ειχατε δικιο..
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Love & Other Drugs Όσοι φαν της Χάθαγουεη προσέλθετε. Δεν το περίμενα τόσο χάρμα
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το πράγμα με την Miley και το docu της παραμένει αίνιγμα για εμένα... Μερες
gatokoritso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 εκατσες να το δεις? ενα εκτατο μνμ για τους μπιχλες του ινσομνια:στειλτε μαιλ στο πρωινό του αντ1 και η φαιη σκορδα θα ερθει να σας ξεβρομισει το σπιτι. ψαχνει για εργενοσπιτα που δεν εχει προσβαση γυναικειο χερι. 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 θέλω βοήθεια από τις γυναίκες του ινσο.Ρε σεις πως καλύπτω κάποιες λίγες λευκές τρίχες που έχουν αρχίσει να σκάνε στα γένια?Ξυρίζομαι κάθε τρείς μέρες αλλά επειδή τα γαμίδια μεγαλώνουν γρήγορα από το απόγευμα της πρώτης μέρας ψιλοφαίνονται αυτές οι λευκές.Βασικά πρέπει να ρθει ο άλλος πολύ κοντά για να τις δει αλλά μου τη σπάει πολύ που τις βλέπω εγώ στο καθρέπτη.Δοκίμασα με το τσιμπιδάκι που έχω για να πέρνω τπτ ξέμπαρκες λευκές στις φαβορίτες κ οκ δε παίζει,ο πόνος too much στο πρόσωπο.Να ξυρίζομαι κάθε μέρα δεν αποτελεί επιλογή.Βοήθεια φιλενάδες η αίγλη του παιδαρά Τόξο ξεθωριάζει.Σώστε μεεεεεεε girlfriends
gatokoritso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 τωρα να καθεσε με το τσιμπιδακι ειναι λιγο τραγικο..κερι εισαι διαθετιμενος να δοκιμασεις?αλλιως αφησε τα να μακρυνουν λιγο παραπανω και βαψε τα με ειδικη βαφη. γενικα χαλαρωσε τα γκριζα ειναι γοητεία βρε!
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 για πες για την ειδική βαφή,που τη βρίσκω,πως την λέω κτλ
gatokoritso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω μαρκες.πηγαινε boots,superdrug στανταρ θα βρεις πραγματακια.αν ντρεπεσε τσεκαρε στα eshop που εχουν λογικα μπορει να βρεις και κανα review. hair dye for men ψαχνεις και τονιζεις για sideburns ,beard. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις