saya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 οχι , εχουμε τον αλλον που δεν μπορει να κοιμηθει . Δυο δεν θα αντεξουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Είμαι εδώ και 7 μέρες στην Ελλάδα κ οι εντυπώσεις μου συνοψίζονται στη λέξη ''απογοήτευσης'' Μόνο ο καιρός λέει άντε κ κανά πιτόγυρο.Για πιτόγυρα έχω βρεί λύση να τα πάρω μαζί όταν επιστρέψω πάνω,για τον καιρό ας προτείνει κάποιος λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μην σε κρατάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Φυγε .. οπου να ναι θα ερθουμε και εμεις μαζι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θέλετε να δείτε πως θα φάω την 1η μου χυλόπιτα απο ανδρα gay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως θέλω.Χώσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 χαχαχχα εντάξει μια πλάκα έκανα.ντρεπομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μη μιλάς κρυπτικά.Τι θα έκανες δλδ κ πως θα μας το έδειχνες live?κ γιατί σόνυ κ καλά θες να φας χυλόπιτα από γκέι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 οκ λοιπον. saya.θες να στο χαιδεψω? Archer_UK θες να στον ακουμπήσω? 2 χυλοπιτες σε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Άμε θέλω να μου τον ακουμπήσεις,στείλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 I saw that cOming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Xaxaxa καλο..εισαι εξυπνος το παραδεχομαι . Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έλα ρε παιδιά και μόλις έβαλα να φάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έλα ρε παιδιά και μόλις έβαλα να φάω. Tι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 I saw that cOming. μην εννοας cumming? Έλα ρε παιδιά και μόλις έβαλα να φάω. Mιαμ μιαμ,τι καλούδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις