Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://pyz.socialgamer.net/game.jsp για οποιον εχει παιξει cards against humanity
g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Που πήγε το τόπικ με το φάσωμα και τη χοντρή ρε;
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τα κατάφερε πάλι ο νικ ακόμα δεν ξαναγύρισε;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Που πήγε το τόπικ με το φάσωμα και τη χοντρή ρε; πέσαν κάτι γαμωσταυρίδια κ σβήστηκε. ΑΜΑΝ ΠΙΑ
g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 πέσαν κάτι γαμωσταυρίδια κ σβήστηκε. ΑΜΑΝ ΠΙΑ Για τα μάτια της χοντρής έπεσαν; 1
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 βαρετή μέρα σήμεραστεγνή Για τα μάτια της χοντρής έπεσαν; έχω ενα γνωστό στο fb και όλο ανεβάζει φωτογραφίες με χοντρές όχι παχάκια/κιλάκια ΧΟΝΤΡΕΣ με τσαγούλια π ακουμπάνε το πάτωμα οπότε τι το λέμε το χοντρή ? και οι χοντρές τρύπα έχουν για μερικούς εγώ δε πάω κοντά , φοβάμαι μη πέσω μέσα και χαθώ στο σκοτάδι
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μέχρι να βρεις την τρύπα να "χωθείς" ... καληνύχτα
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 φοβάμαι τσι μεγάλες τρύπες ποτέ δε ξέρς τι κρύβουν γτπ καβαλα thread do u even feel ?
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όλα σκατά σήμερα. Επειδή είχαμε χάσει ένα εργαστήριο στη σχολή την προηγούμενη εβδομάδα το έβαλαν για σήμερα 10-12 έκτακτα.Έτσι σήμερα είχα εργαστήρια 10-12, 2-6. Επειδή το έμαθα χθες το απόγευμα όμως δεν μπορούσα να συννενοηθώ να πάρω άδεια απο την δουλειά να μην πάω καθόλου σήμερα.Έτσι ξυπνησα κανονικά το πρωί 6:30, πήγα στη δουλειά για 1 ώρα, συννενοήθηκα και πήρα φοιτητική άδεια κάνοντας ό,τι μπινιά υπήρχε, ζητώντας απο πόσα άτομα να κάτσουν να υπογράψουν για την άδεια με χθεσινή ημερομηνία αίτησης, ζητώντας να σβήσουν χειροκίνητα το χτύπημα της κάρτας που φαινόταν στο σύστημα γιατί υποτίθεται είχα άδεια και άλλα τέτοια ωραία για να μην πάρω την απουσία. Πήγα και τί κάναμε τειλικά;Κάτσαμε 20 λεπτά, γράψαμε τα ονόματα σε ένα χαρτί και φύγαμε. :-( :-( Αλλά έχει και καλύτερο.Αφού ρεμαλιάσαμε ένα τριωράκι στις καφετέριες απο τις 11 μέχρι τις 2 που ήταν το άλλο εργαστήριο, κάναμε το πρώτο 2-4 και μόλις πάμε στο δεύτερο 4-6 μας λέει ο παπάρας ο καθηγητής οτι ανέβασε μια άσκηση στο ίντερνετ και όποιος δεν είχε μυρίσει τα νύχια του να την κάνει να φύγει και να πάρει απουσία απο το εργαστήριο. Έτσι σήμερα ο απολογισμός ήταν: 1 ημέρα φοιτητική χαμένη για μαλακίες 1 απουσία απο εργαστήριο 1 ξεφτίλα στη δουλειά 2 ώρες χαμένος πρωινός ύπνος 5-6 ευρώ χαμένα σε εισιτήρια YEAAAAAAAAAAAAH!!!!!
g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σίγουρος οτι σε γλυκοκοιτάζει η χοντρή γειτόνισσα νικοκ
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Για τα μάτια της χοντρής έπεσαν; όχι κάποιος σταμάτησε να ταΐζει το τρολλ και τις βγάλαν να τις μετρήσουνε. δεν έγινε και τίποτα φοβερό, απλά είχε γέλιο η ατάκα "μπορώ να την πάω και κάπου έξω, εγώ δεν κρυώνω ούτε αυτή γιατί είναι χοντρή"
Προτεινόμενες αναρτήσεις