noob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα ανακατέψω τόνο μαζί με ένα βραστό αβγό κομμένο και με λίγη μαγιονέζα. Τι άλλο να βάλω; Άστον λίβε να λέει καλά το πας.. Πάει και μαρούλι και γκούντα. 2
gang Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τη γλώσσα του σώματος να μάθεις Λες να βοηθήσει στην επαγγελματική μου καριέρα; Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος έχω γνωρίσει μια κοπέλα από την Γλώσσα C και έχουμε βγει μερικές φορές για καφέ.Έπειδη βλέπω πως κυλάει το όλο θέμα... χμμ. Λες ε;
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μόλις το έφαγα. Μαρούλι το ξέρω αλλά δεν είχα. Βσκ είχα βάλει και γραβιέρα αλλά δεν ταίριαζε. Θα τα βάλω όλα την άλλη φορά να δούμε γιατί ένα τονάκι με ένα αβγάκι είναι και πολύ μικρή ποσότητα. Αβγό - τόνος - μαρούλι - γκούντα - μαγιονέζα - καλαμπόκι - αλατοπίπερο. Λιβ το καλαμπόκι είναι κονσέρβα;
noob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάω για Γαλλικά ήδη ξέρω το Ουλε βου κου σε αβεκ μουα . Πιο πολύ μου κάνουν για φινλανδικά. :Ρ
revolver1990 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει ένα γράμμα έφαγα.Το αποτέλεσμα μετράει 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 <p>Εντάξει ένα γράμμα έφαγα.Το αποτέλεσμα μετράει</p> Και το σωστο αξαν παντοτε.
noob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πχιοτητα. http://www.youtube.com/watch?v=Fu6Dgdfv6dU Λίγα τα λόγια σου για το σούπερχιτ της χρονιάς. Κατατά σέχω.
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέρες https://soundcloud.com/carpenter_brut/347-midnight-demons?in=carpenter_brut/sets/carpenter_brut
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Άργησα αλλά το είδα!!!!!! Ακομα και αν δε σας αρέσουν τα animation ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!! ΕΙναι γλυκουυυυυυυυυλικα και τέλεια!!! :lol: :lol: 2:30 :lol: :lol: 1
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μόλις το έφαγα. Μαρούλι το ξέρω αλλά δεν είχα. Βσκ είχα βάλει και γραβιέρα αλλά δεν ταίριαζε. Θα τα βάλω όλα την άλλη φορά να δούμε γιατί ένα τονάκι με ένα αβγάκι είναι και πολύ μικρή ποσότητα. Αβγό - τόνος - μαρούλι - γκούντα - μαγιονέζα - καλαμπόκι - αλατοπίπερο. Λιβ το καλαμπόκι είναι κονσέρβα; λεμονι, celery, φρεσκο κρεμμυδι, ξερο γλυκο κρεμμυδι, μαιντανος, λιγη dijon, μαγιονεζα, αλατι πιπερι θα πανε πολυ καλα Μονογαμικος... Παει με μια καθε φορα.. Τα παρτυ με τα ουζα τα αποφευγει... Ψαρι με αυγο;; Δηλητηριαση... Καλαμποκι βαλε... που ακουστηκε, ψαρι με αυγο. Μια φορα ο αλλος εβαλε μαγιονεζα με ψαρι!!! ετσι χασαμε τον ξαδερφο μου 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δώσε τα φώτα σου και σε μια ομελέτα Τούφα, θα την κάνω σε αντικολλητικό τηγάνι, με 3 ασπράδια και 1 κρόκο
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 έχω δυσανεξία στον πολύ κρόκο. δεν μπορώ να φάω πάνω από έναν
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ok, οτι και να βαλεις, απλα τα μαγειρευεις πρωτα.Πχ εγω κανω συχνα μπεικον, μετα βαζω μανιταρια και στο τελος σπανακι και μετα βαζω το μειγμα του αβγου
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 α τέλεια καλά που μου το είπες, ηθελα να βάλω πιπεριές και φρέσκο κρεμμύδι αλλά αφού έριχνα τα αυγά!θενκς για τη συμβουλή!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις