noob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 καλημέθρα λέντις και λέντιδες To λέντιδες βγαίνει από το πισωγλέντιδες? 2
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 μπαίνω στο λοφωρείο και πάω πίσω και κάθομαι ενα γκομενάκι με κοιτάει απ τα αριστερά αλλα δε τσι δίνω και πολύ σημασία, βλέπω μπροστά εναν να έχει γυρίσει και να με κοιτάζει με θύμιζε ενα φίλο που έχω να δω χρόνιαλέω να είναι αυτός ? να μην ειναι ? ξαναγυρίζει κ καταλαβαίνω οτι δεν ειναι αυτός αλλα μοιάζουν πολύ με ξανακοιτάει όπως το γκομενάκι και φαίνεται για γκέιμαν απ τσι κινήσεις του (έκανε κ το στρίψιμο στο μουστάκ)σηκώνεται να κατέβει , με κοιτάει και χαμογελάει και με κλείνει το μάτ του λέω α ? και το γκομενάκι αρχίζει να γελάει τσι λέω τον ξέρεις? /γελάειμε λέει εγώ δεν τον ξέρω αλλα εσένα ηθελε να σε μάθει
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 /συνέβει όλες θέλουν τον nicoc89 ανεξαρτήτου φύλου 1
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 τα θρησκευτικά της Γ δημοτικού είναι εμετικά. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πετάξω το βιβλίο από το παράθυρο. Γαμώ το σχολείο γαμώ.
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πες ότι είσαι [ choose ] και ζήτα να εξαιρεθείς Λεφ!
gang Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πες ότι είσαι [ choose ] και ζήτα να εξαιρεθείς Λεφ! Ναι ρε φίλε. Δεν είναι όμως πολύ άδικο που αυτό το μέτρο εφαρμόστηκε αφού τελειώσαμε εμείς το σχολείο; 1
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειπα να δω game of thrones αλλά η μάπα ανάλυση του skai μου τη σπάει . έλεος μέχρι και οι τουρκοι έχουν hd καναλια... Χαχαχα. Αντεξα και το ειδα αλλά ήμουν σε φάσεις: "Ε μαλακούλη εσύ σε 5 επεισόδια θα το φας το κεφάλι" "Αχχχ ερχονται οι ενδοξες εποχες της Καλίσι....." "Αχ μπαμπά Σταρκ γιατι εφυγες τοσο νωρίς" Και το πιο απογοητευτικό: :cry: :cry: "Γιατι μαμά Σταρκ και γλυκούλη Ρομπ πεθάνατεεεεεεεε έτσι;;;" :cry: :cry: In other news, σήμερα εμαθα κάτι πολύ σοκαριστικό!!! Χώρισε η Βίκυ Καγιά!! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από parsifal Spoiler... 1
pinwkolwnies Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Βγήκε και του Λευτέρη (Καλύμνιος) η "Μεθυσμένη Πολιτεία". Νουάρ,βία-πόνος και όπως λέει κι ο ίδιος στο οπισθόφυλλο: Οι επιλογές σε τέτοιες κρίσιμες καμπές της ζωής είναι δύο: Ή αφήνουμε τη "βάρκα" να βουλιάξει - ή αγωνιζόμαστε για να την κρατήσουμε στην επιφάνεια. Το αφιέρωσε στο φίλο του το Διονύση που "έφυγε" 'αδικα. Βγάλαμε και σελλιδοδείκτη Υ.Γ.Ποτέ δε θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη!
pinwkolwnies Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καφερέϊσερ ντοκ τσιμπιδάκι 45,ε;Λάθος το διακοσαράκι είναι! Εχω το πολιτικό εγγονάκι της,CB500S...
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να πάρω καινούργια μηχανή...αλλά δεν έχω λεφτά, τι σπάνιο φαινόμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις