gatokoritso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ξεθαψα τις ταμπλετες. :devil: μεχρι το βραδυ θα εχω απολυμανει το σπιτι. στη μουρη εβαλα τοπικα λιγο λεμονι (το ιντερνετ ειπε οτι βοηθαει) και ηρέμησε το δερμα.
leftermann Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γλέντι σήμερα στο Γαλατικό χωριό. Αποφυλακίζονται δύο από τους προφυλακισθέντες των Σκουριών. Πανηγυρίζουν στην Ιερισσό.
gatokoritso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ειπα να δω game of thrones αλλά η μάπα ανάλυση του skai μου τη σπάει . έλεος μέχρι και οι τουρκοι έχουν hd καναλια...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 In other news, γερνάω και χάνω το alcohol tolerance μου. 2
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητο ημερ οοτ, 1η μερα στο μεταπτυχιακο σήμερα. Αν εξαιρεσουμε οτι θωρουν δεδομένο ότι ξερουμε όλοι πολυ καλά πιθανότητες και θεωρία της πληροφορίας τότε μπορώ να πω ότι ήταν σχετικά καλα.. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πάντα για αυτούς είναι όλα δεδομένα...μόνο τα δικά μας νεύρα δεν είναι δεδομένα
revolver1990 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητο ημερ οοτ, 1η μερα στο μεταπτυχιακο σήμερα. Αν εξαιρεσουμε οτι θωρουν δεδομένο ότι ξερουμε όλοι πολυ καλά πιθανότητες και θεωρία της πληροφορίας τότε μπορώ να πω ότι ήταν σχετικά καλα.. Χαλαρά...εμένα σε 1 ώρα μου είπαν ύλη που την είχα κάνει σε 5 μήνες(Ολόκληρο το descpritive statistics &point inference).....Σήμερα το πήγε πιο χαλαρά....είπε μόνο όλα τα διαστήματα εμπιστοσύνης.....και το χειρότερο?Είναι 40 σελίδες η κάθε διάλεξη αλλά αν θέλεις να μάθεις πραγματικά τι παίζει πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις καμιά 150αριά σελίδες,και φαντάσου εγώ είμαι τυχερός που έχω κάνει κάποια πράγματα...άλλοι τι να λένε.....Whatever
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μόλις είδα το άλμοστ φέιμους. Η drew barrymore εμμ... εννοώ η Kate Hudson είναι από τα πιο αγαπησιάρικα cute γκομενάκια που έχει βγάλει το πανί. Αν και λογικά θα έχει αρχίσει να μιλφάρει τώρα πια... αλλά doesn't matter
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 http://www.spin.com/articles/a-perfect-circle-by-and-down-stream-three-sixty-greatest-hits/ 1
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 με ενάμισι ευρώ λεία, τρέμετε. Θα χτυπήσει πολιτικό ή οικονομικό στόχο πετώντας σπόρια.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Εβγαλαν και τους δικους σου τους εγκληματιες απο τη φυλακη, πανικος θα γίνει.
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 χαμός έγινε χθες στο χωριό. Μέχρι βάγια ρίχναν στον δρόμο που θα περνούσαν. Υπερβολικοί γαλάτες, όπως πάντα... Όλο το χωριό στον δρόμο, καμπάνες χτυπούσαν, τέτοια... Το τηλέφωνο χτυπούσε όλο το πρωί. Άντε να βγάλουν και τους άλλους δύο.
gatokoritso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Χαλαρά...εμένα σε 1 ώρα μου είπαν ύλη που την είχα κάνει σε 5 μήνες(Ολόκληρο το descpritive statistics &point inference).....Σήμερα το πήγε πιο χαλαρά....είπε μόνο όλα τα διαστήματα εμπιστοσύνης.....και το χειρότερο?Είναι 40 σελίδες η κάθε διάλεξη αλλά αν θέλεις να μάθεις πραγματικά τι παίζει πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις καμιά 150αριά σελίδες,και φαντάσου εγώ είμαι τυχερός που έχω κάνει κάποια πράγματα...άλλοι τι να λένε.....Whatever ενταξει σας περναει μια γυρα απο τα βασικα και σας παει γρηγορα.αντεξε παλικαρι στη ξενιτιά!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις