Gtr34 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Me official descendant of him . + Nicoc loves vampires -> i am going to shit my pants
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ηθικο διδαγμα απο σημερα. Την αξια της μαλακιας την καταλαβαινεις επειτα απο μια κουραστικη μερα που ησουν ολη την ωρα εξω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 μια φορά μικρός (δε πήγαινα ακόμα σχολείο) είχα κάτσει σε ενα τάφο και είχε μια λαβή που με θύμιζε τις πόρτες που έχουν τη λαβή και χτυπάς κ άρχισα και χτύπαγα και έλεα είναι κανείς μέσα? (δε γέλαγα , σοβαρά το έκανα) και έκανε σεισμό εχεστήκανε όσοι ηταν εκεί 1
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ηθικο διδαγμα απο σημερα. Την αξια της μαλακιας την καταλαβαινεις επειτα απο μια κουραστικη μερα που ησουν ολη την ωρα εξω. Ειχα την εντύπωση ότι την καταλαβαίνεις τελειώνοντας... /ρολαης
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ειχα την εντύπωση ότι την καταλαβαίνεις τελειώνοντας... /ρολαης αν έχεις παίξει "μουσική" σε "φάση" ποτέ δεν σου φαίνεται το ίδιοέχω να ρίξω πενιά αρκετό καιρό , δε με κάνει αίσθηση
slipknot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί περιέχει σκληρή γλώσσα, αναφορές στη βία, αναφορές στο αλκοόλ, στο χουλιγκανισμό, στη νύχτα και στην αλητεία.
leftermann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εσύ Σλίπκνοτ, είτε είσαι χεβυμεταλάς, είτε δεν είσαι; Angelo Perlepes ρε μαλάκα!!! Και ο Εξάγγελος first μούρη! Έρμαμουνιάτα...
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για ποιον πουστη λογο να ακουτε τετοια? Βαλτε λιγο κυριλα στην ζωη σας
slipknot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εσύ Σλίπκνοτ, είτε είσαι χεβυμεταλάς, είτε δεν είσαι; Angelo Perlepes ρε μαλάκα!!! Και ο Εξάγγελος first μούρη! Έρμαμουνιάτα... Εγώ δεν είμαι, απλά ήθελα να επιβεβαιώσω τις ιστορίες που ακούω για τα παλιά. Σοκαρίστηκα και με έκανε να αναρωτηθώ. Μου απαντήθηκαν ερωτήματα, άκουσα δηλώσεις που κλόνισαν τα θεμέλια των μεγαλύτερων μου πιστεύω. 1
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για ποιον πουστη λογο να ακουτε τετοια? Βαλτε λιγο κυριλα στην ζωη σας Τιναυταρε, σιγα μη βάλουμε και στριγκάκι. Σαϊκομπίλι ναούμε. http://www.youtube.com/watch?v=Wu3OSphMU7Y
leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εγώ δεν είμαι, απλά ήθελα να επιβεβαιώσω τις ιστορίες που ακούω για τα παλιά. Σοκαρίστηκα και με έκανε να αναρωτηθώ. Μου απαντήθηκαν ερωτήματα, άκουσα δηλώσεις που κλόνισαν τα θεμέλια των μεγαλύτερων μου πιστεύω. κρίμα πάντως που, τώρα που αυτό το ταξίδι τελείωσε, πήρες την απόφαση ότι τελικά είτε δεν είσαι χεβυμεταλάς. Ότι τελικά είτε δεν είσαι μέρος της ιστορίας.
slipknot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 κρίμα πάντως που, τώρα που αυτό το ταξίδι τελείωσε, πήρες την απόφαση ότι τελικά είτε δεν είσαι χεβυμεταλάς. Ότι τελικά είτε δεν είσαι μέρος της ιστορίας. Το 'χω μέσα μου όμως, αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας. Κανένας!!!
leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 έτσι! Χέβυ μέταλ σ' αγαπώ, να ξενερώσω δεν μπορώ, θα το φωνάζω δυνατά, χέβυ μέταλ ρε παιδιά! (το τροποποίησα λίγο για να μην το σβήσει κάνας μοντερέητορ). αν δεν πάω να κοιμηθώ τώρα, νομίζω θα πεθάνω πάνω στο πληκτρολόγιο. καληνύχτα, όνειρα γλυκά και χεβυμεταλλικά. 2
noob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σάββας Κωφίδης \m/ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από noob
Προτεινόμενες αναρτήσεις