pinwkolwnies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εγω μονο να πεφτουν στα 4 ξερω, τωρα πως πεφτεις στο ενα; Κουλοκουτσόστραβος (Καρκαβίτσας,"Ο ζητιάνος"). 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 χτες η φάση ήταν σήμερα απλά ψάχνω μια mini tactical nuke να ρίξω στην Νέα Πεντέλη (sorry thresh )
pinwkolwnies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 χτες η φάση ήταν σήμερα απλά ψάχνω μια mini tactical nuke να ρίξω στην Νέα Πεντέλη (sorry thresh ) Αμ κι εσείς τα χαμηλά στρώματα είστε "ανέβα να φιλήσω κατέβα να γαμήσω" φάση. Χάθηκαν τα κοριτσάκια απ' τη Γούβα,ας πούμε;Ξες πόσα χιλιόμετρα ήθελες πήγαιν' έλα; 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αμ κι εσείς τα χαμηλά στρώματα είστε "ανέβα να φιλήσω κατέβα να γαμήσω" φάση. Χάθηκαν τα κοριτσάκια απ' τη Γούβα,ας πούμε;Ξες πόσα χιλιόμετρα ήθελες πήγαιν' έλα; λολ ρε. το ξέρω πόσα χλμ ήταν (από Πετράλωνα πια ε!) αλλά δεν τα υπολόγιζα γιατί δεν με ενδιέφερε η απόσταση. (Λες και μπορείς να το επιλέξεις αυτό...)
noob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παλιοχανιώλες!! 6+ ριχτέρια πάρτα κάτω τα Χανιά. Θα σε αποκαλώ επίτιμο ε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 σήμερα απλά ψάχνω μια mini tactical nuke να ρίξω στην Νέα Πεντέλη (sorry thresh ) from orbit, just to be sure... ...Παλιά Πεντέλη μένω, "safe"
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 μια φορά μικρός (δε πήγαινα ακόμα σχολείο) είχα κάτσει σε ενα τάφο και είχε μια λαβή που με θύμιζε τις πόρτες που έχουν τη λαβή και χτυπάς κ άρχισα και χτύπαγα και έλεα είναι κανείς μέσα? (δε γέλαγα , σοβαρά το έκανα) και έκανε σεισμόεχεστήκανε όσοι ηταν εκεί
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μοναστηρακι. Σημερα κατα τις 8+. Κατι τυποι στην πλατεια (εκει που συχνα πυκνα γινονται φασεις μουσικης κλπ) εκαναν αναλυση των εμπειριων τους με το Θεο και πως τους βοηθησε να αλλαξουν ζωη. Το συνθημα ηταν ο Θεος σας αγαπαει ολους, ελατε να παρετε δωρεαν την Καινη Διαθηκη (ή ενα αναλογο). Highlight οι τουριστες με μπερδεμενο υφος να προσπαθουν να καταλαβουν τι γινεται. Μαλλον Μαρτυρες του Τζεχομπα πρεπει να ηταν. Οι τυποι με το μικροφωνο και τα ηχεια. Οι τουριστες δεν ξερω.
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αφού δεν ήταν μάρτυρες του Βελζεβούλ, μπορείς να 'σαι σίγουρος ότι δεν συνάντησες τον Νίκο
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 είχαμε ενα μάρτυρα στο γυμνάσιο κ μας έλεε οτι αμα βρίσκεις χαρτομάντιλα κάτω είν απο πενιές Αφού δεν ήταν μάρτυρες του Βελζεβούλ, μπορείς να 'σαι σίγουρος ότι δεν συνάντησες τον Νίκο τα βαπίρ με αρέσουν
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 είχαμε ενα μάρτυρα στο γυμνάσιο κ μας έλεε οτι αμα βρίσκεις χαρτομάντιλα κάτω είν απο πενιές τα βαπίρ με αρέσουν
noob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τα βαπίρ με αρέσουν Δε λέει για σένα νίκοτς,για κάποιον Νίκο λέει. 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 6+ ριχτέρια πάρτα κάτω τα Χανιά. Θα σε αποκαλώ επίτιμο ε. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου από την ταράτσα....χέσιμο οφ δε γιαρ. Επίσης, τιμή μου να διαδεχτώ τον μέγα Κωνσταντίνο Μ.
noob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου από την ταράτσα....χέσιμο οφ δε γιαρ. Επίσης, τιμή μου να διαδεχτώ τον μέγα Κωνσταντίνο Μ. Ταράτσα ε? Χμμ είν' ωραία στην ταράτσα πλάκα πλάκα. Επίτιμος δηλαδή έκλεισε? Γιατί σκέφτηκα και το άλλο.. Mάρτυρας του νίκοτς...
revolver1990 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Me official descendant of him . + Nicoc loves vampires -> i am going to shit my pants 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις