gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 κουιζ!!: ποια αρρωστησε+εχει φαει οτι υπαρχει και δεν μπορει να κανει γυμναστικη γιατι βήχει καθε λιγα λεπτα?
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 κουιζ!!: ποια αρρωστησε+εχει φαει οτι υπαρχει και δεν μπορει να κανει γυμναστικη γιατι βήχει καθε λιγα λεπτα? Κολλησα την αδερφή μου!!!! Αλλά ενα μπούκωμα στη μυτη παραμενει ομως... 1
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παλι σημερα ξυπνησα 1 λεπτο πριν το ξυπνητήρι Πειτε κανα ξορκι για να φυγει αυτη η καταρα!
gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ρε γατοκόριτσο, όλο άρρωστη σε θυμάμαι τι λες καλεε?ποτε αρρωστησα τελευταια φορα? δεν νομιζω να ηταν το καλοκαιρι..περσι το χειμωνα θυμαμαι..
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 κουιζ!!: ποια αρρωστησε+εχει φαει οτι υπαρχει και δεν μπορει να κανει γυμναστικη γιατι βήχει καθε λιγα λεπτα? περαστικά κυράμ Γατοκοριτσο, τι εφαγες κ αρρωστησες? μην κάνεις τέτοια πόστ δεν είναι όλοι ώριμα σύκα σαν εμένανε 1
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 99% καθαρή μλκ. Με μπλε φοντο έπρεπε να είναι. Πάντως slipknot χωρις τα ανάλογα χορευτικά skills, θέση στο φροντιστήριο δεν παίρνεις. Και ο καμεραμαν στο παιχνίδι. Που ειναι γαμω να παω να γραφτω; Βρήκα κι άλλο hot prospect. Ρε μεγάλε πως το κατάφερες; 1
noob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ψάχνω δουλειά αυτές τσι μέρες σε γραφείο τελετών έχει προοπτικές και σίγουρη δουλειά , με αρέσει θα πάω πρώτα στο πρόγραμμα στο κεκ και μετά Στα 'λεγα εγώ.. ΕΚΕΙ είναι το στοιχείο σου..
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μην κάνεις τέτοια πόστ δεν είναι όλοι ώριμα σύκα σαν εμένανε
gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Γατοκοριτσο, τι εφαγες κ αρρωστησες? δεν με πειραξε κατι.απλα τρωω πολυ λολ η μανα μου αρρωστησε και με κολλησε νομιζω ασχετο αλλα ποσο μαλακισμενα ειναι τα καστανα?πηγα να φτιαξω μαρον γλασε και αυτα ολο σπαγανε.αι σιχτιρ θα τα κανω πουρε να τα βαλω πουθενα αλλου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις