caution Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Με εμπνέει τέρμα για ποτά ο καιρός αλλά πρέπει να είμαι sober μέχρι τις 9:45 το βράδυ, FML!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1st world problems...
nicoc89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 πριν λίγο ξύπνησα , έβλεπα στον ύπνο μου ενα γέρο με πόδια κατσίκας οτι ηταν σπίτι μου και τον λεω"θα αρχίσω να ψάχνω για σχολές σαμαράι στην Ελλάδα αμα γίνει μια μεγάλη καταστροφή και ο πολιτισμός χάσει την τεχνολογία κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι σφαίρες και τα όπλατότε θα χω ενα σπαθί katara και θα γίνω σαμαράι όπως τα παλιά χρόνια "αρχίζει να γελάει και με λέει "εισαι ηλίθιος , θα σε δαγκώσω το κεφάλι και θα το καταπιώ , θα έρθεις μαζι μου στην άβυσσο μυρμήγκι"βγάζει μια κραυγή και χάνετε μες τη χέστρα δεν ξανακοιμάμαι μεσημέρι , θέλω να παω για χέσιμο νιωθω άρρωστος
noob Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 πριν λίγο ξύπνησα , έβλεπα στον ύπνο μου ενα γέρο με πόδια κατσίκας οτι ηταν σπίτι μου και τον λεω "θα αρχίσω να ψάχνω για σχολές σαμαράι στην Ελλάδα αμα γίνει μια μεγάλη καταστροφή και ο πολιτισμός χάσει την τεχνολογία κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι σφαίρες και τα όπλα τότε θα χω ενα σπαθί katara και θα γίνω σαμαράι όπως τα παλιά χρόνια " αρχίζει να γελάει και με λέει "εισαι ηλίθιος , θα σε δαγκώσω το κεφάλι και θα το καταπιώ , θα έρθεις μαζι μου στην άβυσσο μυρμήγκι" βγάζει μια κραυγή και χάνετε μες τη χέστρα δεν ξανακοιμάμαι μεσημέρι , θέλω να παω για χέσιμο νιωθω άρρωστος Nαι αυτό έφταιξε... Τα όνειρα με τα βαπίρια που βλέπεις το βράδυ είναι απλά καθημερινά όνειρα ας πούμε..
stavi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 θα κάνουμε καμιά συνάντηση στη θεσσαλονίκη; μου τελείωσαν τα κοτοπουλάκια 1
stavi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 σήμερα είδα τον εμιρλύ ήταν στο απέναντι αυτοκίνητο σε μια μερσεντες και σκάλιζε τη μύτη του μετα μανίας... μπλιαχ.... κρίμα και μου φαινόταν γλυκούλης
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 @ slipknot ξέχασες να τοποθετήσεις εικόνα με το = 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.dailymotion.com/video/xhfvaw_mihalis-emirlis-i-pipa-tis-eirinis_music
linkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Mλκε πρωτη φορα στην ζωη μου τετοιο χεσιμο. Παω σουπερμαρκε και στον γυρισμο στο φαναρι βλεπω τζιπ escalade με ζαντες 30 ιντσωνε φουλ χρωμιο και σκαλωνω (οπως και ο καθε φυσιολογικος ανθρωπας). Σηκωνοντας κεφαλι, κοζαρω 2 μεξικανους μεσα στα τατου και τα χρυσαφικα, πρωτοξαδερφα του Τουκο απο το ΒΒ να με καρφωνουν. Πρεπει να ειμαι ο πρωτος ανθρωπος που κανει βαδην με 70 χλμ ανα ωρα. Παω για κακακια.
pinwkolwnies Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φορμάρω ένα λαπιτόπι και πριν προλάβω να βάλω adblock βλέπω τα google ads του inso μας να διαφημίζουν πουτάνες Εσθονές. Εσθονές ρε;Αφού λένε ότι οι καλύτερες γλυκομούνες είναι Μολδαβές. Ρε νιότη που νόμιζες πως θα γινόταν αλλοιώς,ναούμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις