Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχουν την πλάκα τους οι άλλες... αλλά δεν έχουν μπύρες αυτές! Μπορεις να παρεις μπύρες στον Γουντι Αλλεν με τις αλλες. Ακομα καλύτερα να παρεις τις μπύρες απο τους αλλους και να τις πιεις στον Αλλεν με τις αλλες μονος.
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Βαμπίρ που θα σε κεράσουν μπάφο.Ωρε μάνα μου! Μετά θα γίνεις και εσυ μπάφοι. 2
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Με ενοχλει που νευριαζω με την γαιδουρια των αλλων. 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μπάφοι birthday Νικοτς.Να ζήσεις να μαστουρώνεις 3
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 της τον σφύριξες; για τι άτομο με πέρασες???? προφανώς και δεν...
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 λοιπόν, λοιπόν. Θέλω να κόψω το φαΐ και το ποτό και δεν με αφήνει ο πατέρας. Μόλις γυρίσανε από ταξιδάκι στις Δαλματικές ακτές ναούμ, και ήρθανε να δούνε τα παιδιά ξερωγώ, και καλά, και ήπιαμε και μερικά τσίπουρα με την ευκαιρία. Και φάγαμε και μερικά γυρόνια, με την ευκαιρία επίσης. Και μιλούσαμε για την επανάσταση ναούμ, για ματ, μπάτσους, ξύλο, αναρχοκομουνισμό και τέτοια, σουρεαλισμός εντελώς. Και τώρα τρώω κάτι κροατικές πραλίνες με γέμιση ροδάκινο, αν είναι δυνατόν δηλαδή, τι τρώνε αυτοί οι μαλάκες εκεί πάνου, και συ ρε μάνα πραλίνες με ροδάκινο βρήκες να φέρεις; Α ρε μάνα, α ρε μάνα... καλησπέρα σας. 2
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 έσκασα απ το φάε φάε πάω για ύπνο ύπνο σα το φίδακαληνύχτρα
linkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 έσκασα απ το φάε φάε πάω για ύπνο ύπνο σα το φίδα καληνύχτρα ετοιμασες τιποτα επετιακο ενεκα της ημερας? Με ενοχλει που νευριαζω με την γαιδουρια των αλλων. ντου νοτ. δεν αξιζει να ασχολεισαι με το καθε τραγι εκει εξω.
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 βλέπω τον νίκοτς να παρακολουθεί κάποιον κρυμμένος πίσω από έναν πάγκο λαϊκής. Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου. ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΚΕ Μ' ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΝΑΛΙ 29, ΠΑΝΤΑ!!!!11 -ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙΣ; -ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 29. -ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ Ε; ΠΟΙΟΣ Σ' ΑΡΕΣΕΙ; -...ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ! -ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΩ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -Σας αρέσει το ροκ; -Αμέ. -Γιατί ήρθες σήμερα εδώ; -Όχι για να δω τα μούτρα σου. Γιατί ήρθα εδώ; Τι λέει ρε; -Τι σημαίνει το heavy; Είναι ο τρόπος ζωής μου. -Δηλαδή; -Δηλαδή είναι το πείσμα μου, ςςςςς, το κατεστημένο που λέμε. Έχω και ένα πολύ ωραίο... [...] -Από που είστε; -Από το Miami. -Μένετε καιρό στην Ελλάδα; 4
Prospector8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ηρθε ενα καινουργιο μελαχρινο στα everest,σκετη @#&λα!! Τους εχω κανει πλουσιους μια βδομαδα τωρα >.< ΟΦΕΙΛΩ νομιζω να της ζητησω να πιουμε κανα καφεδακι και Εκτος everest
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αμα σε πει όχι πες της this is not μπαγκέτα καλημέθρα Έχω να μπω 5-6 μέρες στα σοβαρά στο forum, με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, βλέπω τον νίκοτς να παρακολουθεί κάποιον κρυμμένος πίσω από έναν πάγκο λαϊκής. Εμφάνιση μούσια, καπέλο ιντιάνα τζόουνς, πούρο στρατόκαυλου λοχία πεζοναυτών. "Νίκοτς, πάμε για κοκτέηλ, τι θα γίνει;" του λέω, γυρνάει μου κάνει "είμαι σε παρακολούθηση". "Αν βάλανε τον νίκοτς να παρακολουθεί τον John Deere" σχολιάζω, "σκέψου που φτάσαμε". Χρειάζομαι ύπνο και φοβάμαι να γκουγκλάρω John Deere. θείο lucifer που χάθηκες? που ειναι η μαμα YIN? την είχα δει στον ύπνο μου και με λέει "αρκετά έκανες" και παρηγορούσε το γκομενάκι που γούσταρα που τα είχε με τον αδερφό μου τον αστυνόμο Μπέκα που τον έδειρα γιατι τσι φερόταν άσχημα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από nicoc89 1
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τελικά βρε nicoc ποιο θα ήταν το σχέδιο δρασης σου για το 16χρονο?
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 πως γινεται 3 χαλασμενα sectors να καταστρεψουν ολοκληρα windows? oh well σπερες
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
BadBoy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Με ενοχλει που νευριαζω με την γαιδουρια των αλλων. Δε φαντάζεσαι πόσο σε νοιώθω αυτή τη στιγμή, σκοτώνω άνθρωπο μιλάμε. Και το χειρότερο είναι ότι το γαϊδούρι στα τέτοια του και αν νευριάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις