Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχω να μπω 5-6 μέρες στα σοβαρά στο forum, με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, βλέπω τον νίκοτς να παρακολουθεί κάποιον κρυμμένος πίσω από έναν πάγκο λαϊκής. Εμφάνιση μούσια, καπέλο ιντιάνα τζόουνς, πούρο στρατόκαυλου λοχία πεζοναυτών. "Νίκοτς, πάμε για κοκτέηλ, τι θα γίνει;" του λέω, γυρνάει μου κάνει "είμαι σε παρακολούθηση". "Αν βάλανε τον νίκοτς να παρακολουθεί τον John Deere" σχολιάζω, "σκέψου που φτάσαμε". Χρειάζομαι ύπνο και φοβάμαι να γκουγκλάρω John Deere.
scullyist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γούγκλαρα εγώ για σένα, μιας και είχα άγνοια. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το γκούγκλαρα κι εγώ. Το "ανάμικτα" με τρομάζει.
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να έχει κι άλλες ώρες η μέρα. Και εγώ το ίδιο...
scullyist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κι εμένα. Μη δίνεις σημασία, μόλις ξύπνησα και δεν έχω προλάβει να ταξινομήσω τις αυθόρμητες αντιδράσεις μου. =P
noob Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ο super modealer νίκοτς προμηθεύει όλο το ινσόμνια. Λούση να σου ζήσει το ανήψ. Εκλεκτέ του όξ' από δω..
caution Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Τώρα πας Γούντι Άλεν με τις άλλες ή για GTA avec μπύρες, με τους άλλους... αχ ο διχασμός...
caution Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχουν την πλάκα τους οι άλλες... αλλά δεν έχουν μπύρες αυτές!
pinwkolwnies Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 i wish =p κάλεσα αστυνομία και τα συναφή και την πήγα μέχρι ησαπ για να παει στο αστυνομικό τμήμα ακροπόλεως.της τον σφύριξες;
g_alkis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Νικοκ σου εύχομαι πολλά τρομακτικά όνειρα. Με βαμπίρ εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις