pappous_soulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Το μινάρειν εστί φιλοσοφείν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν έχω ξεμείνει από τσιγάρα και έχω χαρμανιάσει. Δεν θα κόψω ποτέ το κάπνισμα, το υπόσχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Και fyi εγω ΔΕ το πηρα με λαδωμα..... Και η μάνα μου έτσι νομίζει αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε λαδώσει κρυφά ο πατέρας μου, ήθελε να το πάρει με την αξία της και κοβόταν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν σε αφορα... συνεχισε να μιναρεις αταραχος ενω εσυ πρεπει να παλεψεις για τα δικαιωματα ολων...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ααα γαμήσου...δηλαδή τι πρέπει να κάνω για να πάψω να σκέφτομαι τη γαμημένη ανεκπλήρωτη πρώην και να κοιμηθώ και να ξυπνήσω ήσυχος ένα βράδι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εχασα στο σκάκι εναντίον του PC στο επίπεδο 1! WTF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ααα γαμήσου...δηλαδή τι πρέπει να κάνω για να πάψω να σκέφτομαι τη γαμημένη ανεκπλήρωτη πρώην και να κοιμηθώ και να ξυπνήσω ήσυχος ένα βράδι; Κάποιος χάκαρε το account του φρηντάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος χάκαρε το account του φρηντάμπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τι έγινε; Ξεκίνησε ο πόλεμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0iRTB-FTMdk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τι έγινε; Ξεκίνησε ο πόλεμος; Είναι λίγο τρομακτικός ο θόρυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 And Jimmy is gangnam style! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ενω εσυ πρεπει να παλεψεις για τα δικαιωματα ολων...? Δεν το παιζω αγωνιστης αλλα δεν ειμαι και αδιαφορος... και δεν μιλαμε για τα δικαιωματα ολων γενικα και αοριστα μιλαμε για τις ακτες και τα δαση μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Χρυσο στη Χαλκιδικη μην αγχώνεσαι γι αυτό, η μανούλαμ δεν θα αφήσει να συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις