Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καταστραφηκες; Μέρες; Είμαι σε δίλημμα: Nα χτυπήσω κόσμο και να παραιτηθώ ή να χτυπήσω κόσμο και να απολυθώ; Πένις δέν παίζει.Επ ουδενί λόγο.Δέν την αγγίζω ούτε με σκουπόξυλο...
SilkyN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 In other news, το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα archispirostreptus gigas. Ένα από τα μεγαλύτερα μυριάποδα στη γη, που βρίσκεται κυρίως στην Αφρική και φτάνει τα 25 με 30 εκατοστά...
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σε δίλημμα: Nα χτυπήσω κόσμο και να παραιτηθώ ή να χτυπήσω κόσμο και να απολυθώ; Πένις δέν παίζει.Επ ουδενί λόγο.Δέν την αγγίζω ούτε με σκουπόξυλο... Happy thoughts, happy thoughts...
pinwkolwnies Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 In other news, το πρωί βρήκα στο μπαλκόνι μου ένα archispirostreptus gigas. Ένα από τα μεγαλύτερα μυριάποδα στη γη, που βρίσκεται κυρίως στην Αφρική και φτάνει τα 25 με 30 εκατοστά... Με τη καινούργια φουρνιά ήρθε,καλωσταδεχτηκαμε.Πάλι.
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 οι αφρικανοί λαθρομετανάστες τα φέρανε να μας σκοτώσουν
noob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 παρατηρώ οτι απο τότε που πα μαμά YIN και θείο Lucifer ξαφανιστήκανε και οι δύο απ το OOT έχετ τσι ευθύνες σας ! που πήγατ ? Σωστόστ, με τη μαμά ΥΙΝ να έχει την κύρια ευθύνη με τέτοιο παιδί που έβγαλε.
SilkyN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Γιατί τόση κακία με το καημένο το μυριάποδο ρε παιδιά; Εγώ σκεφτόμουν να το κάνω pet...
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κάνα γιατροσόφι για στραμπουληγμένο χέρι παίζει; Το κατάφερα στον ύπνο μου, κάπως. Πάνω - κάτω πάει ο καρπός οκ, αριστερά - δεξιά πονάει λες και έχει σπάσει και ο πόνος ξεκινάει από τον αγκώνα.. Λέφτερ;
gatokoritso Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εχω χασει ολη μου τη μερα προσπαθοντας να φτιαξω το βιογραφικο μου ετσι ωστε να μην φαινεται τοσο χαλια οσο ειναι. δεν τα εχω καταφερει.. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εγλω δεν έχω έμπνευση σήμερα, δεν μπορώ να γράψω πρόταση για το ερευνητικό...
gang Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο την πτυχιακή. Στην σκέψη θα μείνω το βλέπω...
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο την πτυχιακή. Στην σκέψη θα μείνω το βλέπω... πτυχιακή;;; πωπω τι είπες τώρα... ωραία χρόνια 1
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ΠΟΙΟΣ ΠΟΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ XPS ΚΑΙ UBUNTU ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΡΕ ΜΝΙΑ; ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ UBUNTU.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εγλω δεν έχω έμπνευση σήμερα, δεν μπορώ να γράψω πρόταση για το ερευνητικό... Και εγω κάπως έτσι είμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις