cthulhucarbide Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ήταν ένας μπάρμπας στο δρόμο τύφλα που τρέκλιζε και σε μια φάση σκάει για τα καλά πάνω στο καπό ενός αμαξιού παρκαρισμένου. Μία από μακρυά φώναξε "προσέχτε τον κάποιος ρε παιδιά" Cthulhu walked faster Στο τζιμ ήταν πάλι το γκομενάκι που κάνει πολύ διάδρομο, αν και πρέπει να είναι αλβαnation. Επίσης με έχει πιάζει μια υπνηλά ανεξήγητη. Σήκωνα βάρη και μου έκλειναν τα μάτια. Στο γυρισμό, δεν φτάνει που όλα τα σουβλατζίδικα - πιτσαρίες είναι στον δρόμο μου, σήμερα υπήρχε μια τεράστια μυρωδιά ξεροψημένου γύρου και τζατζικίλας. Αλλά βαρβάτη μυρωδιά όχι αστεία, μύριζε για πάνω από 100 μέτρα. Στο σπίτι που γύρισα, όχι μόνο δεν μου έφυγε η υπνηλία όταν έτρωγα, αλλά συνειδητοποιώ ότι έχει αρχίσει να την κάνει η αντικολλητικότητα του αντικολλητικού τηγανιού. Και όχι μόνο νυστάζω αλλά δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ πριν τις έξι. Κατά τάλλα καλά ξερωγώ
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καμια φορά σκέφτομαι πως θα ήταν να πετάμε βλεπω πάτμαν και τα gadget του μου δίνουν ιδέεςαλλα κατα βάθος ξέρω οτι ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να πετάξει ποτέ τουλάχιστον οχι για τα επόμενα 100+ χρόνια κάπου ειχα διαβάσει οτι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να πετάξουν κατα βάθοςγιαυτό και όλοι το έχουμε ονειρευτεί μια φορά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της ζωής μας ----------παρατηρώ οτι απο τότε που πα μαμά YIN και θείο Lucifer ξαφανιστήκανε και οι δύο απ το OOT έχετ τσι ευθύνες σας ! που πήγατ ?πρέπ να βρω κ νόνα να με στέλνει λαμπάδα πασχαλίτσα 2
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλά, υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτήν την ντροπή της ανθρωπότητας που ακούει στο όνομα shockwave flash? Δηλαδή ΑΣ πούμε οκ να τα φτύσει άμα έχεις ανοίξει 25 καρτέλες βίντεο αλλά η μαλακία κρασάρει και με το ραδιόφωνο μόνο 4
Gtr34 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και οσο παει γινεται και χειροτερο,δεν εχει πατο το φλασοβαρελο.
gatokoritso Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έφτιαξα παγωτο λεμονι. Ειναι τόσο κακό που καταντάει καλο. Είναι τόσο ξινό που καταντάει γλυκο. Είναι τόσο περιεργο που καταντάει εθυστικο. Πάλι ζωγραφισα 2
gang Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αφού έφτασε στο σημειο ο ff να βάλει κουμπί για άμεση απενεργοποίηση του plugin πάρε και κατάλαβε...
noob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έφτιαξα παγωτο λεμονι. Πλάκα κάνεις..!!Το έχω πει ότι είμαι lemon addict έτσι? ΤΟ ΘΕΛΩΩΩ! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καμια φορά σκέφτομαι πως θα ήταν να πετάμε βλεπω πάτμαν και τα gadget του μου δίνουν ιδέες αλλα κατα βάθος ξέρω οτι ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να πετάξει ποτέ τουλάχιστον οχι για τα επόμενα 100+ χρόνια κάπου ειχα διαβάσει οτι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να πετάξουν κατα βάθος γιαυτό και όλοι το έχουμε ονειρευτεί μια φορά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της ζωής μας ---------- παρατηρώ οτι απο τότε που πα μαμά YIN και θείο Lucifer ξαφανιστήκανε και οι δύο απ το OOT έχετ τσι ευθύνες σας ! που πήγατ ? πρέπ να βρω κ νόνα να με στέλνει λαμπάδα πασχαλίτσα 2
Sarandis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έφτιαξα παγωτο λεμονι. Ειναι τόσο κακό που καταντάει καλο. Είναι τόσο ξινό που καταντάει γλυκο. Είναι τόσο περιεργο που καταντάει εθυστικο. Πάλι ζωγραφισα When life gives you lemons φάση. 1
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σαραντάχρονη,αγάμητη,"υπεύθυνη" τμήματος με κόμπλεξ ανωτερότητας. Το αμέσως χειρότερο πράγμα είναι ο καρκίνος. Καλημέρα (?)
michael92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Έφτιαξα παγωτο λεμονι. Ειναι τόσο κακό που καταντάει καλο. Είναι τόσο ξινό που καταντάει γλυκο. Είναι τόσο περιεργο που καταντάει εθυστικο. Πάλι ζωγραφισα απαισιότατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις