Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @Chrisxxx έτσι και δεν έχεις καν partition και περιμένεις να τον δεις @ My Computer... ααΑΑαχχχ... εεεε; Λες; Θα τσεκάρω σε λίγο.
frenzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Από το disk management τους καινούργιους ρε όργιο. 3
nicoc89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ακόμα ζεσταίνομαι αναλόγως που είσαι Πάτρα ζεσταινόμουν καμία σχέση σπίτι μου , εδώ κάνει δροσιά
gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Από το disk management τους καινούργιους ρε όργιο. εκτός αν είσαι εντελώς μπακάλης, τότε βάζεις το cd των windows και του πατάς μια διαμόρφωση (format) αναλόγως που είσαι Πάτρα ζεσταινόμουν καμία σχέση σπίτι μου , εδώ κάνει δροσιά Στα λόγια μου έρχεσαι...
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εχω μια εντυπωση οτι ο μισος πληθυσμος του πλανητη ειναι σημερα στα πατωματα επειδη τελειωσε το breaking bad.
gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Βασικά ο μισός πλανήτης lagaρει επειδή όλοι οι υπόλοιποι κατεβάζουν το επεισόδιο. Τουλάχιστον άξιζε το τέλος του;
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Yup - εγώ γούσταρα. Αν και ήθελα να πεθάνει και ο... αααα ναι spoiler! 1
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Βασικά ο μισός πλανήτης lagaρει επειδή όλοι οι υπόλοιποι κατεβάζουν το επεισόδιο. Τουλάχιστον άξιζε το τέλος του; αισχρα ψευδη και φυσικα αξιζε.
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εχω μια εντυπωση οτι ο μισος πληθυσμος του πλανητη ειναι σημερα στα πατωματα επειδη τελειωσε το breaking bad. εγω χαιρομαι.τοσο καιρο περιμενα να τελειωσει για να κανει ενα καθως πρεπει breaking bad marathon. 1
scullyist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δε φτάνει που πετάγονται σχόλια μέσα σε άκυρα θέματα στον κινηματογράφο και τρέμω, κανονίστε να σας ξεφύγει κανένα spoiler κι εδώ μέσα, κι ακόμη δεν ξεκίνησα τη σειρά...
scullyist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ^ Μπα, δεν ασχολούμαι καθόλου, με το ζόρι ξέρω την ύπαρξή του λόγω του θρεντ των εικόνων...
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GyAAwCu-Lu4 Η συνεργασία της χρονιάς.
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Στον Πειραιά (Μαρίνα Ζέα τριγύρω) γιατί τόσο σκουπίδι; υπάρχει θέμα στον δήμο με του υπάλληλους διακομιδής απορριμάτων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις