RacingCultureGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλο μας χειμώνα..επιτέλους..έφυγε το καλοκαίρι..και η πρώτη βροχή σήμερα..το μισώ το καλοκαίρι.. 1
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχουμε λεφτα, πάτε σπίτια σας δημόσιοι. Ωραίος ο Obama. Ας κανει και καμία βόλτα απο εδώ... Α ναι, καλός μήνας indeed...
michael92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχουμε λεφτα, πάτε σπίτια σας δημόσιοι. Ωραίος ο Obama. Ας κανει και καμία βόλτα απο εδώ... Α ναι, καλός μήνας indeed... Ο Obama θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τον μισθό του όπως και οι στρατιωτικοί
gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλο μας χειμώνα..επιτέλους..έφυγε το καλοκαίρι..και η πρώτη βροχή σήμερα..το μισώ το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν πήρες χαμπάρι τις θερμοκρασίες την ώρα της βροχής...
nicoc89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν πήρες χαμπάρι τις θερμοκρασίες την ώρα της βροχής... έπεσαν
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιρνεις σκληρο δισκο και δεν τον βλέπει καν το pc.. Αντε να τον στείλεις για RMA, αντε να περιμένεις παλι.
frenzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιρνεις σκληρο δισκο και δεν τον βλέπει καν το pc.. Μου θύμισε αυτό
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @Chrisxxx έτσι και δεν έχεις καν partition και περιμένεις να τον δεις @ My Computer... ααΑΑαχχχ... 2
frenzy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Έτσι την είχα πατήσει με ένα μηχανάκι που είχα νοικιάσει πιτσιρικάς σε ένα νησί. Το παίρνω, κάνω μια βόλτα και όταν πάω να το ξαναβάλω μπρος δεν έπαιρνε με τίποτα. Αφού κόντεψα να του σπάσω την μανιβέλα, νευρίασα πήρα ένα καδρόνι και άρχισα να το σπάω. Πέρασε ένας τύπος και με ρώτησε τι τρέχει. Του εξήγησα πως μόλις το νοίκιασα και δεν παίρνει μπρος και με ρώτησε αν έχει βενζίνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις