Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 με λίγο μεικαπ γινομαι καρασεξι γκει βαμπιρ.Η Μπέλα εμένα θα διάλεγε αλλά εγώ θα τη φτύνω
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τον Έντουαρντ θα τον έπαιρνες άνετα;
Silverage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα υποτίθεται θα έπαιρνα τον πρώτο μου μισθό, @@. 0.00 στο ebanking.
pinwkolwnies Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δε λες φχαριστώ που σε κρατάγαν απασχολημένο και δεν έπεσες σε μελαγχολία,θες και αμοιβή,αχάριστε. Arbeit macht frei ρε. 1
Silverage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Υποτίθετε θα έμπαινε μέχρι το απόγευμα.Βράδιασε και τίποτα. Αύριο θα πάρω την κάρτα μαζί μου να δώ μήπως τυχών έχει μαλακιστεί το ebanking και βγάζει βλακείες και αν βγάζει και εκεί 0 θα πάω να δω τί παίζει.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δες κατι ατομα ρε! Δεν φτάνει που εχουν δουλεια με την ανεργία στο 30%, θελουν ΚΑΙ να πληρώνονται! Αυτο θα πει αχαριστία. 3
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 με έπεσε στάχτη και άνοιξε τρούπα στη μπλούζα μΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑτο κατάλαβα και την έσβησα όταν μύρισα καμένη τρίχα και ένιωσα μια ζέσταλες και εχω φάει σφαίρα είμαι χωρις πληγή και αίμα
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 άρχισα και δίαιτα σήμερα ο μαλάκας, μια χαρά ήμουν, δεν έφαγα δεν ήπια κλπ κλπ, και τσούπ, σκάει βραδιάτικα η μάναμ και ο πατέραζμ από το χωριό απροειδοποίητα, έκπληξη φάση, να πιούμε κάνα τσίπουρο ξερωγώ, και έχουν φέρει και μια τούρτα από την Εστία ναούμ σκέτη κόλαση ναουμ. Θέλω να αγιάσω και δεν μ' αφήνουν οι γονείς μου...
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι γινεται παντα.. Οταν εισαι σε διαιτα, τοτε την πιανει την μανα ορεξη. Κανει μηλοπιτες, γλυκα, τυροπιτακια, κλπ... Μολις τα κανει και ειναι ετοιμα. Φερνει ενα πιατο, ταχα για να δοκιμασεις... Δεν τρωω λεμε.. Σημερα ηθελε να με βαλει να φαω τηγανιτες πατατες. Εχω να ακουμπησω απο αρχες Μαιου.. Λεω οχι..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 please put me to bed and turn down the lightfold down your hands / give me a sigh / put down your lieslay down next to me / don't listen when I scream / bury your doubts and fall asleepfind out I was was just a bad dreamlet the bed sheet soak up my tears / and watch the only way out disappear / don't tell me why / kiss me goodbyefor neither ever nor never / goodbye / neither ever nor never / goodbye πόσο γαμεί η Anja. In other news, παααααααααααει και το Br Ba...
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 In other news, παααααααααααει και το Br Ba... Χημικός είσαι;
gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πονανε τα καλάμια μου μα καλά ήταν ανάγκη να το κάνεις πάνω σε σκληρές επιφάνειες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις