Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν πάω σε μπορδέλα γιατ θέλω να γουσταρ η άλλ που τσι το δίνω 
με φαίνεται προτιμότερη μια πενιά απ τσι ποτανες 
εκτός απ αυτό δε με αρέσει το αφροδόσιο αλλα αυτό κολλάει κ απ τσι άλλες 
απογμοση  :ph34r:  :ph34r:

ειχα δει ενα θρίλερ με μια βαπίρ που έκανε τσι ποτάνα και οποιος πάνε μαζι τσ τον δάγκανε  :ph34r:

αμα υπάρχουν βαπίρ και σε δαγκάσει η ειναι πρεζού και νομιζει οτι ειν βαπίρ κ σε δαγκάσει κ κολλήσεις αφροδόσιο η EIDZ ? α?!

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

εγω δεν πάω σε μπορδέλα γιατ θέλω να γουσταρ η άλλ που τσι το δίνω 

με φαίνεται προτιμότερη μια πενιά απ τσι ποτανες 

εκτός απ αυτό δε με αρέσει το αφροδόσιο αλλα αυτό κολλάει κ απ τσι άλλες 

απογμοση  :ph34r:  :ph34r:

ειχα δει ενα θρίλερ με μια βαπίρ που έκανε τσι ποτάνα και οποιος πάνε μαζι τσ τον δάγκανε  :ph34r:

αμα υπάρχουν βαπίρ και σε δαγκάσει η ειναι πρεζού και νομιζει οτι ειν βαπίρ κ σε δαγκάσει κ κολλήσεις αφροδόσιο η EIDZ ? α?!

tumblr_mtt4qv7weW1s86g38o1_250.gif

• Like 2
Δημοσ.

Παίζει στανταρ συχνά αυτό το φετίχ δλδ να τα σκας για σεξ.Θυμάμαι που κοίταζα πρόσφατα τα στοιχεία για την αναθεώρηση των παραφιλιών από το DSM-5 κ στα field groups το prevalence του συγκεκριμένου φετιχισμού ήταν σημαντικά μεγαλύτερο ανάμεσα σε άνδρες που παρουσιάζουν ετερόφυλο προσανατολισμό.Είδα κ τη βιβλιογραφία του συγκεκριμένου task force από την APA για την αναθεώρηση από το DSM κ θυμάμαι καλά ποσοστά σε στρέητ άνδρες.

Δημοσ.

Παιδί μου, αυτό με τα βαμπιρ έχει εξελιχθεί σε επίπεδο Live με τον αδερφό του και το "δανεισμό" των ρούχων...

α για το βαπίρ λες ?
με αρέσουν τα βαπίρ  :devil:

Παίζει στανταρ πολύ συχνά αυτό το φετίχ δλδ να τα σκας για σεξ.Θυμάμαι που κοίταζα πρόσφατα τα στοιχεία για την αναθεώρηση των παραφιλιών από το DSM-5 κ στα field groups το prevalence του συγκεκριμένου φετιχισμού ήταν σημαντικά μεγαλύτερο ανάμεσα σε άνδρες που παρουσιάζουν ετερόφυλο προσανατολισμό.Είδα κ τη βιβλιογραφία του συγκεκριμένου task force από την APA για την αναθεώρηση από το DSM κ θυμάμαι καλά ποσοστά σε στρέητ άνδρες.

εγω ειμαι ποιο str8 και απ τ αποσμητικό και δεν πάω :mellow: 

Δημοσ.

οταν ο ηλιος θα χαθεί κάτι κακό θα γεννηθεί 
απ το σκοτάδι θα συρθεί σα το σκουλήκι απ το μεζέ θα αναστηθεί 
θα νε βαπίρ θα νε και σέξυ , θαν θηλυκό που με αρέσει 
τοτε ο nicoc θα δαγκωθεί και το ζευγάρι θα χει δέσει 

:wub:  :wub:  θέλω τη γυνιέκα βαπίρ

Δημοσ.

οταν ο ηλιος θα χαθεί κάτι κακό θα γεννηθεί 

απ το σκοτάδι θα συρθεί σα το σκουλήκι απ το μεζέ θα αναστηθεί 

θα νε βαπίρ θα νε και σέξυ , θαν θηλυκό που με αρέσει 

τοτε ο nicoc θα δαγκωθεί και το ζευγάρι θα χει δέσει 

:wub:  :wub:  θέλω τη γυνιέκα βαπίρ

Μήπως ρε συ το ανακατεύεις με αρντάν;

Δημοσ.

Παίζει στανταρ συχνά αυτό το φετίχ δλδ να τα σκας για σεξ.Θυμάμαι που κοίταζα πρόσφατα τα στοιχεία για την αναθεώρηση των παραφιλιών από το DSM-5 κ στα field groups το prevalence του συγκεκριμένου φετιχισμού ήταν σημαντικά μεγαλύτερο ανάμεσα σε άνδρες που παρουσιάζουν ετερόφυλο προσανατολισμό.Είδα κ τη βιβλιογραφία του συγκεκριμένου task force από την APA για την αναθεώρηση από το DSM κ θυμάμαι καλά ποσοστά σε στρέητ άνδρες.

Από ποια έκδοση είναι αυτά; Στο Player's Handbook και στο Dungeon Master's Guide δεν αναφέρει τίποτα, ver 3.5 πάντα. Δεν πιστεύω να παίζετε τίποτα 4th Edition και φλωριές;

• Like 1
Δημοσ.

μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ο σοκολατής με αυτό λέμε.καμμένα γκέιμερς

ποια ειν η γνώμη σου για τα βαπίρ ? :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...