viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το έμαθα πριν απ' όλους σας,με πόναγε το γόνατο (ένα απ' τα πολλά δίτροχα παράσημά μου) εδώ και πέντε μέρες... αυτα παθαινουν οσοι εχουν χρυσοταμπελες sebring...
nicoc89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) είδα μια φωτογραφία με εναν τυπο και ειχε 32 μαχαίρια καρφωμένα απ το μάτι μέχρι τα μπούτιαγιατι δεν τον μαχαίρωσαν 32 φορές με ένα ? --------------------------------------------------------------------------βλέπω μπάφοι και είμαι στη σεζόν 3τι μπινές ειναι αυτός ο Xander? τι κεφτές-φλώρος-σπασαρχίδης-κομπλεξικός ειναι τουτ ?έβριζα πριν που έβλεπα ενα επεισόδιο και άρχισε τα καραγκιοζιλίκιακαι με λέει η μάνα μου με ποιον βρίζεσαι?"τσι λεω ασε μάνα βλέπω Μπάφοι και με λέει "ΟΧΙ ΜΠΑΦΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ! " και άρχισε να ψέλνει βρομιάρη xander εσυ τα φταιςπου να σε φάνε τα βαπίρ και να σε πετάξουνε σα στημένη λεμονάδα σίχαμα ! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από nicoc89 1
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα ερευνητικό που ετοιμάζω...Άσε που με έχει πιάσει μια ακατάπαυστη μανία για φαγητό...Δεν θα λυγίσω!!!
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μαζευω λεφτα να παω να με ζωγραφίσουν το κορμίμ θα βγάλω τα μέσαμ όξω πλάτ/ στήθ / κοιλιά/ χέρια/πόδια
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια.. Τελικα ο μαλακας και ο αχαριστος δεν αλλαζει το χω καταλαβει ακομα και σημερα.. Το τζαμπα ολοι το αγαπησανε και κανεις δεν το εκτιμησε... Ουτε διατροφη δεν με αφηνουν να κανω. Στο τελος δεν θα παιρνω τιποτα..
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρα από τα ρούχα και τα εσώρουχα σου έχουν φάει και όλο το ψυγείο, σωστά;
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 για κανα βρυκόλακα σε κόβω κυράμ δεν ειμαι βαπίρ
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 κυράμ δεν ειμαι βαπίρ είσαι σίγουρος;
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια.. Τελικα ο μαλακας και ο αχαριστος δεν αλλαζει το χω καταλαβει ακομα και σημερα.. Το τζαμπα ολοι το αγαπησανε και κανεις δεν το εκτιμησε... Ουτε διατροφη δεν με αφηνουν να κανω. Στο τελος δεν θα παιρνω τιποτα.. αμα με χανε εμένανε στη θέση σου θα σε εκτιμούσανε κάντους να σε φοβούνται είσαι σίγουρος; όσι
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρα από τα ρούχα και τα εσώρουχα σου έχουν φάει και όλο το ψυγείο, σωστά;Οοο ναι... Χωρις να ρωτησει κιολας. Ενω του εχω πει. Θα ρωτας γιατι τα χω κανονισμενα να με κρατανε δυο εβδομαδες. Ή αν θες δινε μου και σει περιπου τα μισα να παιρνω παραπανω.. Παπαρια τιποτα απο τα δυο δεν κανει.. Να μην παιρνω δεν γινετε, να τα κρυβω το θεωρω μαλακια, ειδικα αυτα που θελουν ψυγειο τι θα τα κανω; Ακου φαση.. Φοραω μια μπλουζα μου χτες.. Για καλη ταχα εγω ο μακακας, ε αυτος σημερα την φορεσε για να παει για καφε κατα της 19:30 στο ιδιο μαγαζι που ημουν χτες εγω.. Οοο ο μακακας φοραει τα ρουχα του αδερφου του θα λενε.. Αλλα θα παει για μενα αυτο..
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πρέπει να το κοιτάξεις.... το κοιτάω αλλα το βλέπω αμα ημανε βαπίρ δε θα το βλεπα ο καθρέφτης με δείχνει , φτιάχνω το μαλλί και ξουρίζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις