άδικος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 O_O Εντομεταξυ εχω βαλει εφαρμογη που για να κλεισεις το ξυπνητήρι πρεπει να κανεις μαθηματικες πραξεις τυπου 89-55+37=?,ολα αυτα με το που ανοιξεις τα ματια σου xD Ε και συνηθως μου παιρνει κανα 2-3 λεπτα για να το κλεισω(το εχω βαλει με 3 επιτυχημένες προσπαθειες να κλεινει) οποτε με ανοιχτα παραθυρα που αφηνω παντα,μες την νεκρη ησυχια ολη η γειτονιά καθε πρωι ακουει Skrillex στις 5 το πρωι Εμένα που με ξυπνά 2 μέρες τώρα ένα ξένο κινητό που έφτιαξα & δεν έχει έρθει να το πάρει; Το'χα σβηστό & ο άτιμος είχε ξυπνητήρι & έψαχνα πρωινιάτικα από που στο κόρακα ακούγεται αυτός ο περίεργος ήχος Τώρα θέλω κάτι απ'το φούρνο (κάνα ντόνατ, πίτσα, λουκανικόπιτα) αλλά θα'ναι χθεσινά 1
caution Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα κάποια στιγμή χθες μου πείραξαν τον κατάλογο στο κινητό οι έξυπνοι και σήμερα ξύπνησα γιατί με καλούσε "ο Θεός" Για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα είναι η αλήθεια... 5
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα κάποια στιγμή χθες μου πείραξαν τον κατάλογο στο κινητό οι έξυπνοι και σήμερα ξύπνησα γιατί με καλούσε "ο Θεός" Για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα είναι η αλήθεια... Επικο!! Χαχα θα το κανω και εγω χD
gatokoritso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερες.. 3 φορα που ξυπναω 1 λεπτο πριν το ξυπνητήρι.. Θεωρειται υπερδυναμη αυτο? Κατσε να δεις τι ωραια θα ειναι όταν θα ανοίγει αυτοματα το μάτι σε μέρες που δεν θα χρειαστείς ξυπνητήρι.... Εμένα κάποια στιγμή χθες μου πείραξαν τον κατάλογο στο κινητό οι έξυπνοι και σήμερα ξύπνησα γιατί με καλούσε "ο Θεός" Για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα είναι η αλήθεια... Τρομερη πλακα!! Θα τη δοκιμασω ! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλάει ο καιρός από βδομάδα, με βροχές, μείωση θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς....
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 άθλιε, θέλεις να φορέσεις χειμωνιάτικα και να γεμίσεις τον λέβητα του καυστήρα;
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε φτάσαμε 60 Αυγούστου ας κρυώνει ο καιρός σιγά σιγα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε φτάσαμε 60 Αυγούστου ας κρυώνει ο καιρός σιγά σιγα... προβλέπω πάλι να πιάνουμε 90 Αυγούστου...
nicoc89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 να αρχίσουν οι βροχές να είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μες το σπίτι και δεν έχουμε λεφτά να βγούμε να βραχούμε με αρέσει να κάθομαι σταυροπόδας με τσι κάλτσες και τα χειμωνιάτικα στο pc και όξω να βρέχει είναι και σκοτεινά , όπως στον κόσμο τον βαπίρ
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 προβλέπω πάλι να πιάνουμε 90 Αυγούστου... Το 1924 είχε φτάσει 120 Αυγούστου στο Αθενς κ δεν είχε βρέξει καθόλου Οκτώβριο,Νοεμβριο,Δεκέμβριο.Τπτ λέμε ούτε στάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις