dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα φαίνεται να ΄χει διορθωθεί...τι να πω, διπολική προσωπικότητα ο server
nicoc89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Από βαμπίρ; καρχαρία το είχα με σκινάκι σα περιδάρεο και το φόραγα μικρός αλλα το χα χάσει που βρέθηκε τώρα με θυμίζει ενα βιντεάκι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, συμβαίνει και σε μένα ! Και νόμιζα ότι είχα πρόβλημα, άλλαξα browser αλλά εξακουλουθούσε να υφίσταται το θεματάκι Σε μενα συμβαινει και σταματα randomly. Κοιτα πλακα τωρα. Εγω νομιζα πως οι αλλοι ειχαν το προβλημα σε φαση "Eλεος δεν ξερει κανεις να χρησιμοποιει το quote σωστα?". Το ξερω ειμαι κακος ανθρωπος.
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σε μενα συμβαινει και σταματα randomly. Κοιτα πλακα τωρα. Εγω νομιζα πως οι αλλοι ειχαν το προβλημα σε φαση "Eλεος δεν ξερει κανεις να χρησιμοποιει το quote σωστα?". Το ξερω ειμαι κακος ανθρωπος. Sto ipad δεν δουλεύει τπτ...
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εντωμεταξυ Λένε οτι έπαιξε ατάκα γκομενας στο fb οτι πιάσανε το boss και τον cash. Υποτίθεται οτι κυκλοφορεί και screenshot... Epic moments Επ πω Ξεκουμπηστικανε. Ωρα για προβολή. Ξέρετε τι... XD
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδιά πιο πριν λέγατε για φακούς επαφής.Με αυτούς τί παίζει;Πας λες έχω τόση μυωπία και τους παίρνεις;Πας με το χαρτί του γιατρού;Ή σου φτιάχνει άλλο χαρτί;
gatokoritso Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν χρειαζεσαι χαρτί. Πας λες θελω φακους σου κλεινουν ενα ραντεβού οπου πέφτουν συζητήσεις και δοκιμες και έτσι επιλεγεις τη μάρκα. Αν χρειαστεί σου ριχνουν και ενα τεστ για να ειναι σίγουροι για το βαθμο μυωπίας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 εγω δε βάζω γιατί μια φορα όταν είχα πάρει κάτι δοκιμαστικούς φακούς επαφής τους ένιωθα σαν ένα ξένο σώμα μέσα στο μάτι και με ενοχλούσαν
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερες.. 3 φορα που ξυπναω 1 λεπτο πριν το ξυπνητήρι.. Θεωρειται υπερδυναμη αυτο?
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερες.. 3 φορα που ξυπναω 1 λεπτο πριν το ξυπνητήρι.. Θεωρειται υπερδυναμη αυτο? κατάρα νομίζω λέγεται
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 O_O Εντομεταξυ εχω βαλει εφαρμογη που για να κλεισεις το ξυπνητήρι πρεπει να κανεις μαθηματικες πραξεις τυπου 89-55+37=?,ολα αυτα με το που ανοιξεις τα ματια σου xD Ε και συνηθως μου παιρνει κανα 2-3 λεπτα για να το κλεισω(το εχω βαλει με 3 επιτυχημένες προσπαθειες να κλεινει) οποτε με ανοιχτα παραθυρα που αφηνω παντα,μες την νεκρη ησυχια ολη η γειτονιά καθε πρωι ακουει Skrillex στις 5 το πρωι 1
frenzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 κατάρα νομίζω λέγεται Άλλοι το λένε μαύρη ρουτίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις