Adon1s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 η κωλάρα σου ! με τρελένει η κωλάρα σου!!!!!!! εισαι και πολύ μωρό!! ελα στο nicoc , ελα ελα ελα ω ω ω στο 0:35 2
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το γατί του nicoc σερφάρει με το αφεντικό του μετά το πρωινό εγερτήριο..μη ξεχνάμε το βραδινό πρόγραμμα "ονείρων" με τους βρυκόλακες 3
gatokoritso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο παιζει nonstop στο μυαλο μου απο χθες. νομιζω οτι μπαινει στη κατηγορια:this is my jam bitch κριμα που το κλιπακι ειναι αντε γεια..
nicoc89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το γατί του nicoc σερφάρει με το αφεντικό του μετά το πρωινό εγερτήριο..μη ξεχνάμε το βραδινό πρόγραμμα "ονείρων" με τους βρυκόλακες χθες το βράδυ μες τον ύπνο μου με δάγκασε τη μύτη κ νόμιζα οτι ητανε βαπίρ τσι λεω μωρή ψαρίλα! και με κοίταγε έτσ κριμα που το κλιπακι ειναι αντε γεια.. 0:10
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 χθες το βράδυ μες τον ύπνο μου με δάγκασε τη μύτη κ νόμιζα οτι ητανε βαπίρ τσι λεω μωρή ψαρίλα! και με κοίταγε έτσ Αυτό με τα βαμπίρ έχει καταντήσει....
nicoc89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με τα βαμπίρ έχει καταντήσει.... 1
Adon1s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ιντερνετικέ μου φίλε , Τούφα No offense , και ειλικρινά δεν το λέω ούτε για να τσιγκλίσω ούτε για να στην πω . Καθαρά καλοπροέραιτα. Αλλα ρε συ Πιστεύεις οτι υπάρχει άτομο ( πέραν εσού ) που θα κάτσει να διαβάσει αυτά τα screenshots που ανεβάζεις ; οχι τιποτα άλλο , αλλά και να έχει κάτι καλό μέσα , η εμφάνιση και μορφή απο μόνες τους αποτελούν λόγο να πάω πιο κάτω την σελίδα παρβλέποντάς τα .
viper2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ιντερνετικέ μου φίλε , Τούφα No offense , και ειλικρινά δεν το λέω ούτε για να τσιγκλίσω ούτε για να στην πω . Καθαρά καλοπροέραιτα. Αλλα ρε συ Πιστεύεις οτι υπάρχει άτομο ( πέραν εσού ) που θα κάτσει να διαβάσει αυτά τα screenshots που ανεβάζεις ; οχι τιποτα άλλο , αλλά και να έχει κάτι καλό μέσα , η εμφάνιση και μορφή απο μόνες τους αποτελούν λόγο να πάω πιο κάτω την σελίδα παρβλέποντάς τα . Έχεις δει αυτούς που κυκλοφορούν στο reddit;
viper2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξέρω κάν τι είναι το ρέντιτ The front page of the Internet;
pinwkolwnies Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτω τα χέρια απ΄το Τούφα λέμε. Αυτός είναι ένα ιντερνέτ μόνος του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 wow έβαλες avatar, αισιοδοξία? 2
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ιντερνετικέ μου φίλε , Τούφα No offense , και ειλικρινά δεν το λέω ούτε για να τσιγκλίσω ούτε για να στην πω . Καθαρά καλοπροέραιτα. Αλλα ρε συ Πιστεύεις οτι υπάρχει άτομο ( πέραν εσού ) που θα κάτσει να διαβάσει αυτά τα screenshots που ανεβάζεις ; οχι τιποτα άλλο , αλλά και να έχει κάτι καλό μέσα , η εμφάνιση και μορφή απο μόνες τους αποτελούν λόγο να πάω πιο κάτω την σελίδα παρβλέποντάς τα . >υπονοωντας οτι διαβαζω οτιδηποτε βλεπω γραμμενο Σε πιο σοβαρο τονο, κανεις πλακα? Εκτος αν εχει τρελλη διαφορα το διαβαζω κειμενο στο internet με το διαβαζω κειμενο απο εικονα στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις