Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλάδα θα γίνει 9 ρίχτερ σεισμός λέει το κοντρόλ.Ο Κορινθιακός κόλπος μέσα στις υποψήφιες περιοχές για το 9αρι άρα αποχαιρετίστε την Αθήνα.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρος ειναι να γινουμε πρωτευουσα με πρώτο πρωθυπουργο τον Μπουταρη Σαν. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κοντρολ as in? Επισης, ποτε? Να ξερω να εχω βγαλει στο σφυρι ο,τι ευθραυστο εχω στο σπιτι.
revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Rev, βάλε τον Chris να σε ψηφίσει πρωθυπουργό και απαγόρεψε τις απεργίες ρε αγόρι μου... Δεν είναι θέμα απεργίας ...είναι θέμα καθαρά εξυπηρέτησης διότι πρόκειται για 2 σελίδες που δεν θέλει μια χαζή λόγω πολιτικών αντιλήψεων. Και ναι Chrisxxx θα σε βάλω δίπλα στην Melissa Satta.ελπίζω να σε καλύπτει.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα απεργίας ...είναι θέμα καθαρά εξυπηρέτησης διότι πρόκειται για 2 σελίδες που δεν θέλει μια χαζή λόγω πολιτικών αντιλήψεων. Και ναι Chrisxxx θα σε βάλω δίπλα στην Melissa Satta.ελπίζω να σε καλύπτει. Ενδιαφέρον. Δεν την ηξερα αλλά την γκουγκλαρα. Εγκρινεται. Στις φωτο βεβαια την είδα να φιλιεται με εναν πίθηκα κλαριναμπρο, αυτον πρέπει να τον εξαφανίσουμε. You have my vote.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρος ειναι να γινουμε πρωτευουσα με πρώτο πρωθυπουργο τον Μπουταρη Σαν. dono τουλάχιστον, μην σου πω και sama λόγω αξιώματος...
Gtr34 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλάδα θα γίνει 9 ρίχτερ σεισμός λέει το κοντρόλ.Ο Κορινθιακός κόλπος μέσα στις υποψήφιες περιοχές για το 9αρι άρα αποχαιρετίστε την Αθήνα. Οι αλλες περιοχες ποιες ειναι ;
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κοντρολ as in? Αμφισβητείς τον Τόξο παλιομόντα?Το γεγονός οτι γράφτηκε από το διαδικτυακό μελάνι του Τοξοβόλου σου αρκεί.ΗΜΙΑΝΑΣ
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 dono, μην σου πω και sama λόγω αξιώματος... Βρες και έναν τιτλο για τον Ψωμιαδη που θα τον ανατρέψει και θα ιδρύσει το βασίλειο της βορειας Ελλάδας.
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλάδα θα γίνει 9 ρίχτερ σεισμός λέει το κοντρόλ.Ο Κορινθιακός κόλπος μέσα στις υποψήφιες περιοχές για το 9αρι άρα αποχαιρετίστε την Αθήνα. γιατί τρομοκρατείς τον κόσμο ρε δαιμονισμένε ? θυμάμαι στο μεγάλο σεισμό στην Αχαία που έπαιζα l2 σε μια crt οθόνη γιατι μου είχε καεί η καλή να κουνάει και να δίνω πόνο @ oly η μάνα μου να φονάζει γιατι νόμιζε οτι με είχε πλακώσει η ντουλάπα και η βιβλιοθήκη που πέσανε πίσω απ την καρέκλα μου και εγώ να τσι λέω ΜΑΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑΦΟΥΣ! ειχαν πέσει και κάτι σπίτια
revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά με τους σεισμούς είναι ράδιο αρβύλα....ακούγονται εδώ και 1 μήνα ..άρχισαν από γαλλικές εφημερίδες(Le monde)....Τελικά βγήκαν σεισμολόγοι και τα διέψευσανhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63882705 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Βρες και έναν τιτλο για τον Ψωμιαδη που θα τον ανατρέψει και θα ιδρύσει το βασίλειο της βορειας Ελλάδας. bakayaro, kisama... 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οι αλλες περιοχες ποιες ειναι ; Όλο το Δειναροταυρικό Τόξο επί Ελληνικής επικράτειας συν Κορινθιακός κόλπος.Πάρτε σφυρίχτρες για αρχή.
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Βλέπω να σφάζονται παληκάρια στις πρυτανικές ποδιές. Δίνει παραπάνω επίδομα ο ΟΑΕΔ άμα παίζει μεταπτυχιακό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις