Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις διάβασα ότι θα έχουμε το χειρότερο κρύο της 100εντίας...δεν θέλω να πιστεύω πως αληθεύει που που;
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 σε ένα blog, δεν θυμάμαι σε ποιό, αν το πετύχω θα το αναρτήσω αμέσως
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε δεν αφήνεις τα σάπια να μας πεις τι έγινε με το κορίτσι; edit: στο αιλουροειδές πάει το post.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μη μασάς, κάνε παιχνίδι με την κοπελίτσα και μη δίνεις σημασία στον αδερφό σου. Μα καλά ορεινή Χαλκιδική δεν είσαι; οι περισσότεροι από σας έχουν καυστήρες με ξύλο λόγω περιοχής κιόλας. Δεν το λεσ και ορεινη.. 10 λεπτα η θαλλασα και 10 λεπτα το βουνο ειναι.. Εδω σε μας αλλοι εχουν ξυλολεβητες, αλλοι με πελλετ και αλλοι πετρελαιο ακομα.. Εμεις ακομα πετρελαιο μαζι με τζακι..
Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 σε ένα blog, δεν θυμάμαι σε ποιό, αν το πετύχω θα το αναρτήσω αμέσως Δεν είναι ανάγκη, σε πιστεύω
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @Live, αν μπορείτε κάντε το με ξύλο, συμφέρει 1
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι να κάνει κρύο πάντως. Κάτι εκεί μέσα μου θα γελάει όταν θα βλέπω να κρυώνουν "νοικοκυραίοι"...
Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Σερι και μολις εφτασα δουλεια!! Q_Q τι χαρτια χρειαζομαι για τον Οαεδ?? 2 Monster πιστευω θα κανουν την δουλεια τους! (Μλκες το Rehab ΓΑΜΑΕΙ!!) Ε ρε πουστη δεν μπορω να καταλαβω, κοιμηθηκα 5ωρο χθες και αντι να κουτουλαγα στις 23.00 σημερα,μεχρι τις 3.00 το ματι γαριδα!
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 απόψε έβλεπα στο όνειρο μου οτι ειχα αδερφό τον αστυνόμο Μπέκα και έφερε στο σπίτι μια γκόμενα αλλα ηταν πολυ μικρή για αυτόν (στα όρια κ για μενα)τσι φερότανε άσχημα κ έτσ (θύμιζε επεισόδιο απο 10η εντολή) αλλα εγώ λέει τη γούσταραγυρίζει σπίτι κ έβριζε , κάτι ειχε γινει και μου τραβάει κλοτσιά και μου λέει ά ρε απο δω μαλακισμένοτον αρχίζω σε κάτι μπουνίδια και τον άφησα κάτω να μη μπορεί να πάρει τον κώλο τουξαφνικά είχα γίνει ο κακός λέει για όλους και με κοιτάζανε λες και έφταιγα που χτύπησα το Μπέκαψάχνοντας στο σπίτι για το γκομενάκι το βρίσκω με την YIN να κάθοντε σε ενα pcκαι μου λέει η YIN "αστη , αρκετά έκανες"τσι λέω γιατί YIN? Α?? ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ ??!!σκάει μύτη απ το πουθενά ενα άλλο γκομενάκι που λέει με γούσταρε και ξαφνικά το πρώτο μου έμοιαζε τόσο off , αναρωτιόμουν γιατι ασχολήθηκα. Ολα κομπλε και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ΟΜΩΣσε κάποια φάση εκεί στο epic γλωσσόφιλο ξέτε , που ο κόσμος φαίνεται ασήμαντος εκείνη τη στιγμήσκανε μυτη κάτι τύποι (νομίζω NAZI) και αρχίζουν να μας ρίχνουν , όπως και στον υπολιπο κόσμοπεθαίνουμε και οι δυο και έβλεπα μονο σκοτάδιμετά απο μερικά λεπτά (έτσι μου φάνηκε) ακουω "ψψψτ" ψψψτ "και βγάζει κάτι μια κραυγή που δεν έχω ακούσει ξανά , κάτι σα ζώο-άνθρωπος ενδιάμεσοσηκώνομαι όρθιος και τους βλέπω τριγύρω και αρχίζω να γελάω δυνατάακούω μια φωνή στα αφτιά μου να λέει "επιτέλους με αποδέχτηκες"και φωνάζω ΧΑΧΑΧΑ , ελάτε στο μπαμπά , σας έχει δώρα και γλυκά (με φωνή αρκετά μπάσα ) πάνε να μου ρίξουν πάλι και σηκώνοντας το βλέμμα μου έλιωσαν οι σάρκες τουςείχε μείνει κάτω μια λίμνη κόκαλα , αίματα , δέρμα , κρέατα , όλα σκόρπιαενιωθα τόσο ωραία ( )ξύπνησα στις 4 παρά και όπως γυρίζω να ξανακοιμηθώ άκουγα μια ανάσα πίσω απ το κεφάλι μουλεω μπα η ιδέα μου θα είναι , κοιτάω μην ηταν και καμια γάτα τίποταγυρίζω πάλι και ακουγόταν ποιο δυνατήε κοιμήθηκα και ξύπνησα πριν λιγο τελικά δεν πέτυχα αστρική προβολή καλημέθρα 1
noob Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 και μου λέει η YIN "αστη , αρκετά έκανες" τσι λέω γιατί YIN? Α?? ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ ??!! Aκούτε ρε παιδιά τι του είπε του ανθρώπου! Ρε το yineo!! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νίκο τσαμτσίκα??
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θα εχουμε μια εξαιρετικη δευτερα. μαλλον. who knows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις