chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σεισμός πρωί πρωί :/ Κουνούσε για τα καλά, λογικά από Κόρινθο μεριά......
Swimmer21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 τον ενιωσα.. απο Αργυρουπολη, Αθηνα.. http://www.zougla.gr/greece/article/sismos-41-rikter-tarakounise-tin-atiki
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ασταδιάλα γαμώ τις τεκτονικές μου πρωινιάτικα πάνω που πήγα να αποκοιμηθώ με πήρε και με σήκωσε.
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όνειρο ζωής μια Τζαπανιζ αλλά που να την βρεις They are not so much fun Τουτεστιν Πολυ submissive for my liking... Γιατί δεν ξυρίζονται?Αποτελεί φετίχ ή παράδοση? Το αξυριστο ειναι purity Το ξυρισμενο ειναι: disgrace, filth, rotten goods, pimp property Μιλάω για Ιαπωνία πάντα. 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Sent from my MT11i using Insomnia
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Carcass, mathafakaz! Γιέεεα, πολύ καλημέρα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέρες, η νευρολόγος μου έγραψε mri ΑΜΣΣ & εγκεφάλου, έχω να ρίξω κάτι ύπνους στο μηχάνημα... Χρυσή την έχω κάνει την βιοϊατρική... Εντωμεταξύ όταν της έλεγα τα ιατρικά θέματα μου πέταξε ατάκα του στυλ "πόσο κατεστραμμένος είσαι πια" =ρ
pinwkolwnies Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέρες, η νευρολόγος μου έγραψε mri ΑΜΣΣ & εγκεφάλου, έχω να ρίξω κάτι ύπνους στο μηχάνημα... Χρυσή την έχω κάνει την βιοϊατρική... Εντωμεταξύ όταν της έλεγα τα ιατρικά θέματα μου πέταξε ατάκα του στυλ "πόσο κατεστραμμένος είσαι πια" =ρ Έλα,μλκ,το παράχεσες. Τράβα Ρώσο για τενς ή ψάξε να αγοράσεις μηχάνημα. http://en.wikipedia.org/wiki/Transcutaneous_electrical_nerve_stimulation Προκειμένου να στα παίρνουν οι γιατροί,καλύτερα να τα ακουμπας σε πουτανάκια (προσοχή στο υποκοριστικό).
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα,μλκ,το παράχεσες. Τράβα Ρώσο για τενς ή ψάξε να αγοράσεις μηχάνημα. http://en.wikipedia.org/wiki/Transcutaneous_electrical_nerve_stimulation Προκειμένου να στα παίρνουν οι γιατροί,καλύτερα να τα ακουμπας σε πουτανάκια (προσοχή στο υποκοριστικό). αυτήν την φορά πάω για αυχεναλγία... ρε εδώ δεν έχω για εμένα χρήματα, ξέρεις όσο κάνουν τα πουτανάκια την σήμερον ημέρα? =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Aκομα θυμαμαι να κανω μαγνητικη και να μου λεει οτι δεν έχουν ακουστικά ή κατι να μου κλεισουν τα αυτια.. Δεν ξερω τι θαυμα έγινε αλλά μετα δεν ειχα ουτε πονοκεφαλο και ακουγα σχεδον καλά, κατι νευρα είχα μονο και δεν εβρισκα και ανθρωπο να ξεσπάσω. Βεβαια, στην 1η μαγνητική μου εβαλαν να ακουω ρεμο...
noob Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όνειρο ζωής μια Τζαπανιζ αλλά που να την βρεις Ιαπωνία μεριά έχει αρκετό απόθεμα πάντως. Δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα. 1
g_alkis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και μικρές σε βάρος, είναι ακριβά τα μεταφορικά.
pinwkolwnies Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν τα μηχανάκια τους,τα καλύτερα τα κρατάνε για πάρτη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις