athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω; Sent from my iPad using Insomnia 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά παιδια! Εσείς πως τα πάτε? Τα βγάζετε πέρα με την κατάσταση? Sent from my MT11i using Insomnia μια χαρά φίλε μου!
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εγω; Sent from my iPad using Insomnia Για σένα θα στείλω τον Νίκοτς και στο καπάκι τις νάρκες. Φερηνάφ;
gatokoritso Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσο αδέξια έιμαι ρε γαμωτο? Αν είναι δυνατόν να πούμε!
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Κνίτης πρέπει νάσαι εσύ Ρε,με τόσους κώλους και τόσα βυζγιά,εσύ κοιτάς τα μαλλιά; Επειδη ειναι όλα ΑΑ ποιότητας ναουμε, NOT Πόσο αδέξια έιμαι ρε γαμωτο? Αν είναι δυνατόν να πούμε! Τι εσπασες παλι
Opaiktis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι δυνατόν να πούμε! έλα ρε μαγκίτη που 'σαι
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εσπασες παλι Επειδη ειναι όλα ΑΑ ποιότητας ναουμε, NOT Τι εσπασες παλι Μπέρδεψε τις τρύπες.
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μπέρδεψε τις τρύπες. I hope she is okay
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 πιάνω το γκόπ γκοπ στα χερια και ψυλλιάζομαι οτι χάρηκε ΠΟΛΥτη γυρίζω σε θέση πυρ και αρχίζω και τρέχω μες το σπίτικάτρα παντού ,πσ εδώ πσ εκεί απ τη χαρά της που με είδε μετά απο 10-11 ώρεςνα κοντέυω να πάθω συγκοπή απ τα γέλια και η μάνα μου εγκεφαλικό μετανιώνοντας που με γέννησεσε μια φάση την αφήνω ώξωμετά απο κανα 5λεπτο πάω κουζινα και βλέπω τη μάνα μου να μαγειρευει και να μιλάει στο τηλτσι λέω μαγεύεις ? ναι λέειτσι λεω μη φτύσεις μέσααχαχαχα πάλι κλάματα και γέλια απο εμένα και η μάνα μου κάτι έλεγε αλλα την έκανα γρήγορα μη μου χώσει κανα κεφάλι στην κατσαρόλα δε μπορώ δεν πηγα πουθενά σήμερα κάπου έπρεπε να τα κάνω τσι λέωδε μου μιλάει :mellow: Πόσο αδέξια έιμαι ρε γαμωτο? Αν είναι δυνατόν να πούμε! νταξ λος shit happens to the best
gatokoritso Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τι επαθα?τι επαθα? λοιπον ηρθε μια τυπισσα σπιτι και ειπε ελα να σου κανω μερικες ανταυγες.λεω wth αντε κανε.λεω πλακα εχει να δοκιμασω να φτιαξω και πεταω οξυζενε με τη ξεβαφτικη μεσα στο ματι .αρχιζει να τσουζει και εγινε κοκκινο παπαλα ο φακος το πνιγω στα τεχνητα δακρυα και στα νερα. τωρα το ματι μου ειναι οκ αλλα ενιωθα λιγο ξηρασια απο τη ταλαιπωρια.πηγα να βαλω λιγα δακρυα ακομα κανω αποτομη κινηση και χωνω το σωληνάριο με τα δακρια στο αλλο το ματι που ηταν μια χαρα. δεν ξερω πως εχω καταφερει να επιζησω τοσα χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις