Adon1s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ενα μαγαζί στην Γούναρη παιδιά , με άπειρα φρούτα , καρπουζια μηλα καροτα πορτοκαλια ροδακινα ακτινιδια , σαν μανάβικο είναι . Κάνεις οτι συνδυασμό θες και στο κάνει χυμό ( τα στίβει επι τοπέως ) ή φρουτοσαλάτα Πήρα ρόδι πορτοκάλι καρότο και ηταν μούρλια Sent from my iPhone using Insomnia 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρω γκει που ψήφισε ΧΑ, και είπε ότι θα ξαναψηφίσει κ γω έτσι λόγω Κάσι.Τον φαντάζομαι να μου κάνει πολλά ακραία πράγματα. 1
gang Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα μήνα που να μη συμβεί κάτι στην Ελλάδα please please Γιατί έγινε τίποτα μέσα στο καλοκαίρι;
Silverage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 κ γω έτσι λόγω Κάσι.Τον φαντάζομαι να μου κάνει πολλά ακραία πράγματα. BDSM και τέτοια;
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα νευρα μου τα χαπια μου κα εναν κουβα σκατα να τον πεταξω σε 5-6 ατομα... Πιστευω οτι πρεπει να γινει κατι... Το σαββατο κουρευτικα, ιδιο μαλλι με μενα εκανε ο αδερφος μου ο μεγαλος, ο μικρος αλλα δεν το χτενιζει και τωρα ενα φιλαρακι ανεβασε φωτο με το ιδιο κουρεμα... Ε να παν να γαμηθουν... Το αλλο σαββατο παω για την ψιλη... Στην αρχη το καναμε εγω και ο κομμωτης μου.. Ολοι λεγαν τι μαλλι ειναι αυτο καο κοροιδευανε.. Τωρα εχει γινει σουπα... Πρέπει να παίρνεις μεγάλη χαρά από το πως δείχνεις ε; Διακρίνω πάθος στα λεγόμενά σου... Έχεις καταλάβει ότι μιλάς και πορώνεσαι literally για τρίχες; 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 BDSM και τέτοια; ναι αλλά κίνκι συνεπικουρούμενα από όλα τα υγρά του ανθρώπινου σώματος. οκ κ τα λίγο πιο σκληρά
michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 κ γω έτσι λόγω Κάσι.Τον φαντάζομαι να μου κάνει πολλά ακραία πράγματα. Μπορεί πρώτα να σε σκοτώσει και μετά να σε βιάσει
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Στάνταρ παθητικός θα είναι ο φαλακρός. Πάντως ανωμαλία δεν είναι να φαντασιώνεσαι τον μικροτσούτσουνο υστερικό - ανωμαλία είναι να τον παίζεις με την Αλέκα, man. Εκεί ξεχωρίζει ο ανώμαλος-τουρισμού με τον ανώμαλο-τον-αγωνιστικό, τον σκοτεινό, τον σάπιο. 2
michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Nope, αυτό είναι ανωμαλία: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2000899/Man-admits-having-sex-with-1000-cars.html
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δλδ αν φαντασιώνεσαι την Αλέκα να σου κάνει femdom κρατώντας σφυροδρέπανο είσαι ανώμαλος? 1
michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δλδ αν φαντασιώνεσαι την Αλέκα να σου κάνει femdom κρατώντας σφυροδρέπανο είσαι ανώμαλος? BAN HIM NOW
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ανώμαλος δεν ξέρω - αλλά σίγουρα μπορείς να το αναφέρεις στο CV σου για να σε κάνουν παπά.
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δλδ αν φαντασιώνεσαι την Αλέκα να σου κάνει femdom κρατώντας σφυροδρέπανο είσαι ανώμαλος? Να σου κάνω "κονέ" με αδερφό Κάσι (συμφητητής); Άμα κάτσει καλή φάση, μπορεί να τους πάρεις μαζί.
michael92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΟΡΝΗ Ο τόξο είναι η πόρνη της αποκάλυψης
Προτεινόμενες αναρτήσεις