Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μόλις έφαγα φραγκόσυκο. Όποιος παραπονιέται για τα κουκούτσια στο καρπούζι μάλλον δεν έχει φάει ποτέ τέτοιο.

Μιλάμε είναι 10% φλούδα, 10% κρέας και 80% κουκούτσια ενωμένα, ερμητικά, σφιχτά.

Γαμάει όμως αδελφέ, γαμάει.

Δημοσ.

Γαμάει όμως αδελφέ, γαμάει.

ε φρουτο με κρέας ειναι

Μιλάμε είναι 10% φλούδα, 10% κρέας και 80% κουκούτσια ενωμένα, ερμητικά, σφιχτά.

Δημοσ.

Ενω το ροδι ειναι τρελα οταν το τρως..

Ολο κουκουτσι και φλουδα..

Που αν καταλαθος την δαγκωσεις, σου ερχεται μια ξινιλα/πικρα που αναρωτιεσαι γιατι το τρως...

Δημοσ.

Έχει και φλούδα;Μόνο αγκάθια νόμιζα.Μάλιστα ένα όπως καθόμουν μια φορά μικρός στο αμάξι με τον πατέρα μου μου έπεσε απο την χαρτοπετσέτα που το κράταγα και προσγειώθηκε στα @@.

Δημοσ.

Έχει και φλούδα;Μόνο αγκάθια νόμιζα.Μάλιστα ένα όπως καθόμουν μια φορά μικρός στο αμάξι με τον πατέρα μου μου έπεσε απο την χαρτοπετσέτα που το κράταγα και προσγειώθηκε στα @@.

κυκλοφορούσες με τα @@ όξω μικρός ?

δεν σε κρίνω

εγώ κατέβαζα τα βρακιά μου και χορευα ενα χορό σαν τσι βροχής όταν περνούσε λωφωρίο μπροστά στο σπίτι μου

γέλια , χαρές , ζούσα τη στιγμή

μικρός το έκανα αυτό , τώρα δε το κάνω

Δημοσ.

εγώ είχα κάνει κεφάλι με μήλο
είχαμε με την παρέα κάμποσα g και μια σακούλα μήλα στο σπίτι
την άλλη μέρα δε βρήκα τίποτα

Δημοσ.

κυκλοφορούσες με τα @@ όξω μικρός ?

δεν σε κρίνω

εγώ κατέβαζα τα βρακιά μου και χορευα ενα χορό σαν τσι βροχής όταν περνούσε λωφωρίο μπροστά στο σπίτι μου

γέλια , χαρές , ζούσα τη στιγμή

μικρός το έκανα αυτό , τώρα δε το κάνω

LOL ρε nicoc!

Όχι αλλά φόραγα μαγιό γιατί είμασταν στην παραλία πιο πριν.Ε, τί να κλάσει μπροστά στα 100.000 αγκάθια του φραγκόσυκου;Έμειναν τα αγκάθια πάνω και μετά για 10 λεπτά μέχρι να πάμε σπίτι μου γίνανε.....Και ήταν και κάτι ψιλά, σαν τρίχες τα γ@μημένα.

Δημοσ.

Αυτές τις λεπτομέριες δεν τις θυμάμαι.Αλλά όπως είπα ήταν σαν τρίχες γύρω γύρω.Καμία σχέση με αυτά στις φώτο που έχουν 5-6 ματσούκια μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...