Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 θα ζήσουμε εποχές Γρηγορόπουλου, θα κάνουν όλο το κέντρο πουτάνα... από το 2009 με το μνημόνιο δεν έχω δει τόση αντίδραση, δυστυχώς, πρέπει να "χάσουμε" κάποιον... Δεν εχουν σταματησει οι φασαριες ?
g_alkis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να κερδίσουμε στο στοίχημα σήμερα αλλιώς βρώμα η δουλειά
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν γίνει εμφύλιος εγώ είμαι με τους γκέι.
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το να πηδιούνται είναι περισσότερο πιθανό,,,
revolver1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Toξο=Δημητράκης... Να και τα clues
g_alkis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στοίχημα κομπλε, η επανάσταση τελείωσε. Πρίμα
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τα νευρα μου τα χαπια μου κα εναν κουβα σκατα να τον πεταξω σε 5-6 ατομα... Πιστευω οτι πρεπει να γινει κατι... Το σαββατο κουρευτικα, ιδιο μαλλι με μενα εκανε ο αδερφος μου ο μεγαλος, ο μικρος αλλα δεν το χτενιζει και τωρα ενα φιλαρακι ανεβασε φωτο με το ιδιο κουρεμα... Ε να παν να γαμηθουν... Το αλλο σαββατο παω για την ψιλη... Στην αρχη το καναμε εγω και ο κομμωτης μου.. Ολοι λεγαν τι μαλλι ειναι αυτο καο κοροιδευανε.. Τωρα εχει γινει σουπα...
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις έφαγα φραγκόσυκο. Όποιος παραπονιέται για τα κουκούτσια στο καρπούζι μάλλον δεν έχει φάει ποτέ τέτοιο. Μιλάμε είναι 10% φλούδα, 10% κρέας και 80% κουκούτσια ενωμένα, ερμητικά, σφιχτά.
gatokoritso Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις έφαγα φραγκόσυκο. Όποιος παραπονιέται για τα κουκούτσια στο καρπούζι μάλλον δεν έχει φάει ποτέ τέτοιο. Μιλάμε είναι 10% φλούδα, 10% κρέας και 80% κουκούτσια ενωμένα, ερμητικά, σφιχτά. μια φορα δοκιμασα.δεν ειμαι κατσικα ειπα και δεν ξαναγγιξα.αυτα ειναι διαστροφη ρε γαμωτο!δεν ειναι φρουτο με λιγα κουκουτσια ειναι κουκουτσια με λιγο φρουτο. 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 τσου τσουτσικι τσικι τσικι τσικιτσου τσουτο τρένο περνάει και εσύ δεν κοιτάζειςενας σκύλος κατουράει και εσυ του την τινάζειςφοράει γυαλιά ηλίου , φοράει και παπούτσιτην σκύλα του σπίτι κυνηγάνε οι λούτσοιΓιατι ο σκύλος και η γάτα δεν ειναι πιστοιδεν ειναι σαν ανθρώποι μονογαμικοίκαι ο θεός οταν είδε τα έκτροπα είπεΕυα και Αδάμ αυτούς διοικείτεκαι απο τότε ο άνθρωπος έγινε πρώτοςστην τροφική αλισίδα αφου βρέθηκε τρόποςο θεός έδωσε μυαλό στους ανθρώπουςνα γαμαν τον πλανήτη με εκατομμύρια τρόπουςφσσσσσσσσσσσσσσσ
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν γίνει εμφύλιος εγώ είμαι με τους γκέι. Ξέρω γκει που ψήφισε ΧΑ, και είπε ότι θα ξαναψηφίσει, μερικές είστε τρελλές..;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις