nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ξαπλώνω για 1-2 λεπτά να τελειώσει ενα download και ξυπνάω ~4 ώρες μετά απο φωνές γιατι νομίζανε οτι ημουν ξύπνιος έφτιαξα καφέ να ξυπνήσω καλά γιατι θα χτυπήσω κόσμοφέρτε μου ωτασπίδες γαμωωωωωωωω
revolver1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αααααααχ ακομα δεν.. Ξερω, ξέρω... Ε υπομονή βρε, απο βδομαδα θα ανοιξουν (;;; ) Για πες τι έκανες?Έμενα μου έχουν δώσει διορία μέχρι τις 25 να τους τα στείλω..Και μου είπαν από το πανεπιστήμιο ότι μέχρι τις 20 είναι κλειστά σε μας.Εγώ έχω δώσει ήδη 8000 λίρες.Για φαντάσου να τα χάσω.... Dear Iakovos Thank you for the information about your former university’s industrial problems and their impact on you. We hope to see you at LSE soon. Regards, Rachael London School of Economics and Political Science | Houghton Street | London | WC2A 2AE
mary Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για πες τι έκανες?Έμενα μου έχουν δώσει διορία μέχρι τις 25 να τους τα στείλω..Και μου είπαν από το πανεπιστήμιο ότι μέχρι τις 20 είναι κλειστά σε μας.Εγώ έχω δώσει ήδη 8000 λίρες.Για φαντάσου να τα χάσω.... Dear Iakovos Thank you for the information about your former university’s industrial problems and their impact on you. We hope to see you at LSE soon. Regards, Rachael London School of Economics and Political Science | Houghton Street | London | WC2A 2AE Τιποτα. Περιμένω απλά... Για εδω ειναι το μεταπτυχιακό, αλλά η διορια ήταν μέχρι 20/9. Στη γραμματεία λένε πως θα παρει παραταση και σημερα μου είπαν να τους στειλω μεηλ με το ονομα και το κιν μου και θα μου πουν αυτοί πότε θα καταθεσω τα χαρτιά... Εχω απογοητευθει...Και εκτος των άλλων αν ανοιξει αυτη τη βδομάδα, θα πανικοβληθώ ακομα πιο πολύ γιατι τεταρτη φευγω απο θεσσαλονίκη...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν σας βοηθαει και γω πρέπει μεχρι τις 27 να παραδωσω 2 συστατικες, δεν βρισκω κανεναν σε γραμματεια ουτε καθηγητη να μου δώσει, αν δεν προλαβω τη χανω τη θεση. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουν απεργία οι διοικητικοί μέχρι την παρασκευή αν δεν κάνω λάθος.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα βάφλες με μέλι, πωςτιςλενεδενθυμάμαι για να φάω 1 το βράδυ(είχε 6 το πακέτο) και είπα να δοκιμάσω μία. Ε, τις έφαγα όλες... Πριν το γυμναστήριο...
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μου έφεραν κουλούρι (το κλασικό το ίσιο) με πραλίνα μέσα ψημένη. Έψαξα σαν άστεγος καριέρας στα σκουπίδια μου για να βρω απόδειξη ή σακούλα για να πάω να αγοράσω και αύριο. Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε :/ Από εδώ και πέρα είμαι καταδικασμένος οτιδήποτε γλυκό τρώω να το συγκινώ με το συγκεκριμένο κουλούρι ε; Μου γάμησε την ζωή το παλιοκούλουρο... 2
revolver1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Περνάνε και οι διαδηλωτές από την πόλη...Σήμερα γίνεται της πόπης σε όλη την χώρα....
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Από αύριο πάλι καναπέ rev, μην μασάς. Επίσης το LSE στο τέλος των semester εξετάζει και για refunds όταν κάτι πάει κατά διαόλου και η επιτροπή δέχεται και cancellations στην αρχή τους, μακάρι να μην τα χρειαστείς αλλά... νιώσε καλύτερα. 1
revolver1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Από αύριο πάλι καναπέ rev, μην μασάς. Επίσης το LSE στο τέλος των semester εξετάζει και για refunds όταν κάτι πάει κατά διαόλου και η επιτροπή δέχεται και cancellations στην αρχή τους, μακάρι να μην τα χρειαστείς αλλά... νιώσε καλύτερα. Μακάρι αν τυχόν πάει κάτι στραβά να μου κάνουν defer το offer για του χρόνου και να πάω στρατό φέτος(έλεγα να τον γλιτώσω....). btw το κουλούρι γαμεί...μου χε στείλει παρόμοιο η θεία από το Μπραχάμι.
nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το θηρίο γρυλίζει αλλα παραμένει κοιμισμένοοταν ξυπνήσει θα το νιώσουν στα πέρατα της γηςτο ξεσκαρτάρισμα πλησιάζει
pinwkolwnies Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το θηρίο γρυλίζει αλλα παραμένει κοιμισμένο οταν ξυπνήσει θα το νιώσουν στα πέρατα της γης το ξεσκαρτάρισμα πλησιάζει Πάλι ξεσποριάζεις φούντες ρε;
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 θα ζήσουμε εποχές Γρηγορόπουλου, θα κάνουν όλο το κέντρο πουτάνα...από το 2009 με το μνημόνιο δεν έχω δει τόση αντίδραση,δυστυχώς, πρέπει να "χάσουμε" κάποιον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις