leftermann Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 φέτος τσάμπιονς ληγκ μόνο σε συνδρομητικά θα βλέπουμε; Ποιό, νόβα; Τον γαύρο βλέπω σήμερα η νόβα τον δείχνει. Τετάρτες; Σκατά, θα με κάνουν να αρχίσω να βλέπω μπάσκετ οι μαλάκες... Καλημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν είμαι καλά σήμεραζαλάδες λες και ειμαι άρωστοςχθες το βράδυ έβλεπα όνειρο με ενα βαπίρ και κάτι δαίμονες σε μια φάση εμφανίζεται ο Σατανάς(κέρατα είχε και ήταν σαν τη γιαγιά μου στα μούτρα , σταφιδιασμένος) και με λέει "γιε μου"του λεω ορέ βλάκα μεθυσμένος εισαι ? τσι με λες?γέλαγε και με άφησε σε ενα δωμάτιο με σύμβολα τσι goetia στους τοίχουςακουω μια φωνή λες κ ερχόταν απο ντουντούκα "διάβασε , μάθε , ολοκληρώσου"και τσι λεω "ψάρια ψάρια , παρε πάρε"και ξύπνησατι σκατά όνειρα ειναι αυτάδε μπορώ να δω κάτι σαν όλους τους άλλους ? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σήμερα είδα να σπάει ένα μπουκάλι κρασί και να βγαίνει χαλασμένο κρασί με πέτσες και αίμα. Beat that... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 έχω δει στον ύπνο μου οτι είχαν ανοίξει πύλες στον ουρανό και έβγαιναν δαίμονες , παντού υπήρχαν κατακρεουργημένα πτώματα , βουναλάκια απο ανθρώπινα μέλημια άλλη φορά είδα ενα δαίμονα που έριχνε ανθρώπους σε ενα βαρέλι με σκουλήκια και τους τραβούσε έξω και είχαν μείνει μόνο τα κόκαλα τουςμια άλλη φορά είδα οτι με έπιασε ενας δαίμονας απο το λαιμό και με μαχαίρωσε με ενα κουζινομάχαιρο και βγαίνανε τα έντερα μουνόμιζα οτι είχα πεθάνει αλλα σηκώθηκα και άλλαξα , έγινα ενα πράγμα 4-5 μέτρα και άρχισα να λιώνω δαίμονες και οτι έβρισκα μπροστά μου.αηδιαστικά πράγματα έχω δει , αλλα δεν τα γράφω , δεν φταίει αυτός που θα τα διαβάσει .ολα αυτά τα είχα δει μικρός που δεν έβλεπα horror movies και δεν έπαιζα video gamesμετά σταμάτησα να βλέπω τόσο ακραία όνειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ συνήθως βλέπω κουλά, σπάνια αηδιαστικά. Έπαιζες dark souls όταν τα βλεπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 με αυτοκινητάκια έπαιζα . Μέχρι 1η-2α δημοτικού τα έβλεπα ποιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν είμαι καλά σήμερα To ''σήμερα'' μου άρεσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί τσι άλλες μέρες τι έχω? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 τι σκατά όνειρα ειναι αυτά δε μπορώ να δω κάτι σαν όλους τους άλλους ? α? Όχι δε μπορείς γιατί ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! Τι ποιος αυτός?? O εκλεκτός του όξ' από δω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 έχει περάσει απ το μυαλό μου οτι έχω δαίμονα μέσα μου. Μια δυο φορές που είχα πάει για βόλτα σε μοναστήρια παλιά οι καλόγριες με κοιτούσαν περίεργα και κάνανε το σταυρό τους , αλλα και εγώ ένιωθα περίεργα εκει μέσα. Οποτε έχω μπει σε εκκλησία βγαίνει ο nicoc89 απο μέσα μου και νιώθει οτι δεν ειναι ευπρόσδεκτος εκει μέσα αλλα τα φαντάζομαι όλα , η πραγματικότητα δε χωράει τέτοιες φαντασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 έχει περάσει απ το μυαλό μου οτι έχω δαίμονα μέσα μου. Μια δυο φορές που είχα πάει για βόλτα σε μοναστήρια παλιά οι καλόγριες με κοιτούσαν περίεργα και κάνανε το σταυρό τους , αλλα και εγώ ένιωθα περίεργα εκει μέσα. Οποτε έχω μπει σε εκκλησία βγαίνει ο nicoc89 απο μέσα μου και νιώθει οτι δεν ειναι ευπρόσδεκτος εκει μέσα Ε άμα σου λέω εγώ.. Βουλωμένο γράμμα διαβάζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 " ανεβαζουμε τις τιμές γιατί έπεσε η αγοραστική δύναμη" Δεν, απλώς δεν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 φέτος τσάμπιονς ληγκ μόνο σε συνδρομητικά θα βλέπουμε; Ποιό, νόβα; Τον γαύρο βλέπω σήμερα η νόβα τον δείχνει. Τετάρτες; Σκατά, θα με κάνουν να αρχίσω να βλέπω μπάσκετ οι μαλάκες... Καλημέρες. Τετάρτες στην ΔνΤ ρε νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 εκεί που παίζεις xbox 360 παπ σβήνει μόνο τουγαμώ την ώρα και τη στιγμή που το έκανα rghδεν ξανάχει , απο εδώ και πέρα αυθεντικά - > απείραχτη κονσόλακαι ας παίζω ενα παιχνίδι στους 2 μήνεςαστα διάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις