nicoc89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Έλλειψη όρεξης σήμερα...μάλλον φταίει η μουντάδα... ε λίγο πολύ όλοι έτσι είμαστε λόγο καιρού άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο αν και εμένα μου αρέσει πολύ η βροχή και η συννεφιά tbh δε συμπαθώ την "καλοκαιρία" παρα μόνο οταν έχω να πάω κάπου η να κάνω κάτι που χρειάζεται να μη βρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ γιατί καραγουστάρω το φθινόπωρο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ γιατί καραγουστάρω το φθινόπωρο ;; για τον ίδιο λόγο με εμένα μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βαρύ αραβικό. Αντέχετε; طلال مداح، يـــاعل قـــلب Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πάω να πιω τον τρίτο καφέ για σήμερα, ανάθεμα την καφείνη που έχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, γιατίπάει κουτί με τη μελαγχολική διάθεση του φθινοπωρινού mood! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 @tehAllantin σωστός μου διέφυγε.Εγώ πάντως κάτι ξώφτερνα βλέπω συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 γαμώτο, ούτε ένα σωστό quote δεν προλαβα να κάνω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ΛΑΤΡΕΥΩ μουνταμάρα και κρεβάτιασμα μέχρι αηδίας .!!!! winter is coming bitches 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 :whistle: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Aχ τα κορίτσια του Twin Peaks, ειδικά η Shelly :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 I third that! Eσύ στάτε τι πετάγεσαι κορίτσι είσαι?α? Πες μωρή treliarAllantin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Eσύ στάτε τι πετάγεσαι κορίτσι είσαι?α? Πες μωρή treliarAllantin! Γιατί μου απαγορεύεις να πετάξω την κιλότα μου; ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τηλ στη γραμματεία: - Τι ωρες δεχεται η γραμματεια; - Ειμαστε κλειστα λόγω απεργιας. Παρτε τηλ τη Παρασκευη ξανά - Μα τη παρασκευη λήγει η προθεσμια για τις αιτησεις του διατμηματικου μεταπτυχιακου. - Ε δε ξερω κατι νεοτερο. Παρτε τηλ ξανα τη παρασκευη αν και λογικά θα δωθει παράταση.............................................................................................................................................................. FMLx10. Μια φορά στη ζωη μου, πηρα τοσο θερμά το θεμα του μεταπτυχιακού και θα το χάσω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ^^ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις