pappous_soulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ή κάθε γραμματεία αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση? Όπως κάθε μορφή καρκίνου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να πάρω κάτι αναλυτικές από την γραμματεία και δεν μπορώ.Γ@μώ τις απεργίες τους.Ξέρει κανείς αν κάνουν και μεταφράσεις ?Ή κάθε γραμματεία αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση? Γαμησέ τα. Δε το ήξερα οτι παιζουν απεργιες στις γραμματειες και παιρνω τηλ αμεριμνη να ρωτησω τι ωρες ειναι ανοιχτά και μου λέει "ειμαστε κλειστα λογω απεργιας. Απο δευτερα και αν..." Fml.....η προθεσμία για τις αιτησεις του μεταπτυχιακού λήγει 20/9!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 βλέπω βίντεο με υποτιθέμενους εξορκισμούς και δεν βρίσκω κάτι legit τα Ελληνικά βίντεο είναι αστεία όμως , είδα κανα δυο και έκλαψα στα γέλιαπου ειναι οι φωνές ζώων ? levitation ? where?δε λεω απ τσι ταινίες , έχουν αναφερθεί και καλά εξορκισμοί που είχαν και τέτοια τσίρκαθα δοκιμάσω μόνος μου να δω τι παίζει μου φαίνεται λολ :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γαμησέ τα. Δε το ήξερα οτι παιζουν απεργιες στις γραμματειες και παιρνω τηλ αμεριμνη να ρωτησω τι ωρες ειναι ανοιχτά και μου λέει "ειμαστε κλειστα λογω απεργιας. Απο δευτερα και αν..." Fml.....η προθεσμία για τις αιτησεις του μεταπτυχιακού λήγει 20/9!!!! Παρόμοια φάση...ανεβαίνω Λονδίνο στις 29 και πρέπει να τους στείλω την αναλυτική μου....Μέχρι να την μεταφράσουν κτλ άστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και σήμερα ξύπνησα πάλι 13:30 το μεσημέρι . Πεινάω αλλά δεν ξέρω αν θέλω να πιώ καφέ με κάτι κουλουράκια ή να πάω κατευθείαν στο μεσημεριανό . Τελικά καφέ ήπια αλλά το δίλημμα με παίδεψε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερες... Βαριεμαι σημερα... Εκτονωθηκα/ξεσπασα και τωρα ειμαι τζετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γαμησέ τα. Δε το ήξερα οτι παιζουν απεργιες στις γραμματειες και παιρνω τηλ αμεριμνη να ρωτησω τι ωρες ειναι ανοιχτά και μου λέει "ειμαστε κλειστα λογω απεργιας. Απο δευτερα και αν..." Fml.....η προθεσμία για τις αιτησεις του μεταπτυχιακού λήγει 20/9!!!! Tι μεταπτυχιακο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Σεξ και υγεια.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Tι μεταπτυχιακο; Διατμηματικό. Βιολογία- Γεωλογία- Πολιτικών Μηχανικών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μετραει... Σημερα εχει κουρεμα.. Να παρω μονο το διπλα και τα αλλα να τα αραιωσω ή να τα κουρεψω ολα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 To τραγούδι " στην θάλασσα " της Τσάτσου το ξέρετε . Υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά για Χειμώνα ; Ελληνικό ή ξένο δεν με πειράζει . edit Τώρα που το σκέφτομαι , έχω την εντύπωση οτι η Τσάτσου ψιλοφέρνει στην Nina Hartley . Tί λέτε ; Μ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χειμωνιασε και συ δεν εισαι εδω... Μαλλον ο Οικονομοπουλος το λεει.. Ή το το ντουετο του Σφακιανακη-Δαντη: (δεν ξερω τον τιτλο) αλλα παει καπως ετσι-> χειμωνας ειναι εκει που πας και θα κρυωνεις .... Ειμαι απο κινητο γι αυτο δεν ποσταρω βιντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μετραει... Σημερα εχει κουρεμα.. Να παρω μονο το διπλα και τα αλλα να τα αραιωσω ή να τα κουρεψω ολα;;; . το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Διπλο ποστ.. Καπως ετσι το σκεφτομουν και γω @gatokoritso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χειμωνιασε και συ δεν εισαι εδω... Μαλλον ο Οικονομοπουλος το λεει.. Ή το το ντουετο του Σφακιανακη-Δαντη: (δεν ξερω τον τιτλο) αλλα παει καπως ετσι-> χειμωνας ειναι εκει που πας και θα κρυωνεις .... Ειμαι απο κινητο γι αυτο δεν ποσταρω βιντεο... Ελα , τόχω . το πρωτο. Γέμισε ο τόπος μωρέ με αυτό το κούρεμα . Είμαι περίεργος τον Χειμώνα να δω ποια θα είναι η μόδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις