nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια φορά που δάγκωσα σοκολάτα βρηκα μέσα ενα δόντικαι δεν ηταν δικό μου προσοχή
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εσύ πάνε φτιάξε κανένα μπισκότο βρώμης ρε
noob Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια φορά που δάγκωσα σοκολάτα βρηκα μέσα ενα δόντι και δεν ηταν δικό μου προσοχή ΝΑ πού μου είχε πέσει το σαπιόδοντο λοπόν.Μικρός που είναι ο κόσμος.
status Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια φορά που δάγκωσα σοκολάτα βρηκα μέσα ενα δόντι και δεν ηταν δικό μου προσοχή Καλά, με αυτά που έχεις πάρει εσύ, το δόντι σε χάλασε..;ρ 1
g_alkis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια φορά που δάγκωσα σοκολάτα βρηκα μέσα ενα δόντι και δεν ηταν δικό μου προσοχή Tο κράτησες;
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα εχει κουνουπια το φελεκι τους...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μια φορά που δάγκωσα σοκολάτα βρηκα μέσα ενα δόντι και δεν ηταν δικό μου προσοχή Θυμήθηκα πλάκα που'χα σπάσει μπόμπιρας με ένα δόντι. Βράδυ Σαββάτου, να τριγυρνάω στο σπίτι βαριεστημένος και να'χω στο μπαλκόνι δίπλα απ'το δικό μας φοιτητοπαρέα να παρακολουθούν την Ρούλα στο Mega. Έκοβα βόλτες προσπαθόντας να σκεφτώ τι μαλακία θα τους κάνω οπότε και μου έρχεται η επιφοίτηση. Τρέχω στο νυπτήρα του μπάνιου και τραβάω χωρίς πολλά πολλά ένα δόντι που ήταν έτοιμο να βγει. Καθαρίζω τα αίματα, το σκουπίζω, γυρνάω στο μπαλκόνι και το πετάω στη μεριά τους, πάνω απ'το διαχωριστικό. Στέκομαι για κάνα πεντάλεπτο περιμένοντας να ακούσω αντιδράσεις αλλά πάπαλα. Μπαίνω στη τραπεζαρία απογοητευμένος και χασομεράω για κάνα τέταρτο μέχρι που ακούω ξαφνικά "ρε μαλάκα ένα δόντι!". Παίζει να μου'φυγε κάτουρο απ'τα γέλια με τα σχόλια που ακολούθησαν μεταξύ τους. 2
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εγω μικρός είχα χέσει σε σακούλα και την πέταξα σαν σφεντόνα στο μπαλκόνι τσι γειτόνισσας αλλα έπεσε στα κάγκελα (ηταν μακριά) και κρεμάστηκε και χυνόντουσαν ολα κάτω , έκλαψα απ τα γέλια. Σε άλλη γειτόνισσα που άφηνε τα παπούτσια στο μπαλκόνι στο ισόγιο είχα πάει κριφά και είχα βάλει ενα κουράδι και το πρωί που τα φόρεσε ο άντρας της άρχισε τσι παναγίες αλλα δεν ήξερε οτι το έκανα εγώ χαχαχακαι μια φορά ειχα γεμίσει ενα κουτι nesquik με κοπριές κουνελιού και έδωσα στο γειτονόπουλο και έφαγε έκανα πολλές πλάκες
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα , χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ποιοί γιορταζουν σήμερα;;; Ακυρον, του Σταυρού σήμερα! Πολλοί θα γιορτάζουν!! Btw, παιζει κανα δωρέαν προγραμμα που να διαβάζει αρχεια psd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις