Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V


Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • nicoc89

    2558

  • viper2005

    2348

  • leftermann

    1563

  • athlios

    1526

Και ξιδάτο λέει πολλά 

 

Είναι μια ψαροταβέρνα που λες, η κόκκινη βάρκα, που το έχω σε καλό να πηγαίνω μια φορά το καλοκαίρι και φέτος δεν πήγα :(

Ένα Σάββατο πρέπει να γίνει επιδρομή. Ό,τι καλύτερο σε ψαροταβέρνα imho

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι πολύ ανώμαλος που δεν τρώω θαλασσινά;

(τσίπουρα τσακίζω πάντως).

 

 

Στάτε είναι εσκεμμένο ορθογραφικό για να τραβάει την προσοχή.

Δεν ξέρεις εσύ από μάρκετινγκ!

 

Αναγνωρίζω την αμάθεια μου σε αυτόν τον τομέα.;ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα βρε αμπαλε, τη μιση-μιση μπουγατσα αντι για μια και μια τη χωνέψαμε (λεμε τωρα) αλλά διαφημιστικά λιντλ ενώ εχεις iphone? σιριουσλι; Που ζεις στο 2008; Και το iphone γιατι το πήρες τοτε;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή, το παλικάρι που σχεδιάσε την σελίδα του ΓΓΠΣ, έφτασε σε ένα σημείο και είπε: Εντάξει, χρηστική φαίνεται. 

 

 

Και έκανε save? Για πήγαινε λίγο μέχρι το Άουσβιτς ρε ηλίθιε.



Καλα βρε αμπαλε, τη μιση-μιση μπουγατσα αντι για μια και μια τη χωνέψαμε (λεμε τωρα) αλλά διαφημιστικά λιντλ ενώ εχεις iphone? σιριουσλι; Που ζεις στο 2008; Και το iphone γιατι το πήρες τοτε;

 

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση μεγάλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό για το 2008 δεν το έπιασα

 

Αλλά το αηφόνι το κέρδισα σε κλήρωση ψηλέέέέέ 8)

 

Η ανάγνωση διαφημιστικών είναι για εμένα ενα έθιμο το οποίο ξεκίνησε πριν καμια δεκαρια χρόνια όταν είχα καναρίνια και παπαγαλάκια και οταν γυριζα απο το παιχνίδι στη γειτονιά έκανα ντου ατις πολυκατοικίες και τα έπαιρνα για να τα βάζω στον πάτο τωννκλουβιών.

Θυμάμαι βγάζαμε και τις μεταλλικές βαλβίδες απο ζάντες αυτοκινήτων τότε

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό λέμε, έχεις αιφον γιατί να πας στο θρόνο με λιντλ φυλλάδιο; Να είμασταν στο 2008 που δεν είχαμε σμαρτφοουν να το καταλάβω :P άλλωστε γι' αυτό το λόγο κατασκευάστηκαν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω... χταποδάκι στη σχάρα (και στην κατσαρόλα χύτρα δε με χαλάει) μιαμ μιαμ

κανεις μασαζ στο χταποδι κανα 20λεπτο με χοντρο αλατι. οταν λεμε μασαζ, του αλλαζεις τον αδοξαστο, για να βγει η πρωτη πετσα που εχει.

το βραζεις 20 λεπτα μεσα σε αλατονερο με λιγα μυρωδικα. Το αφηνεις να κρυωσει στην κατσαρολα μεσα στο ζουμι και μετα ψυγειο για 1 μερα αν μπορεις για να μαλακωσει πιο πολυ

κοβεις τα πλοκαμια σε χοντρα "κερματα" λες και κοβεις πλατιες φετες ψωμι.

Εχεις βρασει πατατες και τις κοβεις με τον ιδιο τροπο που εκοψες το χταποδι.

Ζεσταινεις λιγο το χταποδι και τις πατατε χωρις να παρουν χρωμα

Τα βαζεις σε ενα πιατο, βαζεις κανα ωραιο λαδολεμονο ή αν εισαι μποεμ εχεις λαδι με αρωμα λεμονιου, πολυ ψιλοκομμενα κοκκαρια, καλη καπαρη, θαλασσινο αλατι, πιπερι, και καπνιστη παπρικα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανεις μασαζ στο χταποδι κανα 20λεπτο με χοντρο αλατι. οταν λεμε μασαζ, του αλλαζεις τον αδοξαστο, για να βγει η πρωτη πετσα που εχει.

το βραζεις 20 λεπτα μεσα σε αλατονερο με λιγα μυρωδικα. Το αφηνεις να κρυωσει στην κατσαρολα μεσα στο ζουμι και μετα ψυγειο για 1 μερα αν μπορεις για να μαλακωσει πιο πολυ

κοβεις τα πλοκαμια σε χοντρα "κερματα" λες και κοβεις πλατιες φετες ψωμι.

Εχεις βρασει πατατες και τις κοβεις με τον ιδιο τροπο που εκοψες το χταποδι.

Ζεσταινεις λιγο το χταποδι και τις πατατε χωρις να παρουν χρωμα

Τα βαζεις σε ενα πιατο, βαζεις κανα ωραιο λαδολεμονο ή αν εισαι μποεμ εχεις λαδι με αρωμα λεμονιου, πολυ ψιλοκομμενα κοκκαρια, καλη καπαρη, θαλασσινο αλατι, πιπερι, και καπνιστη παπρικα.

 

...ανοίγεις τον κάδο και τα πετάς μέσα.;ρ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανεις μασαζ στο χταποδι κανα 20λεπτο με χοντρο αλατι. οταν λεμε μασαζ, του αλλαζεις τον αδοξαστο, για να βγει η πρωτη πετσα που εχει.

το βραζεις 20 λεπτα μεσα σε αλατονερο με λιγα μυρωδικα. Το αφηνεις να κρυωσει στην κατσαρολα μεσα στο ζουμι και μετα ψυγειο για 1 μερα αν μπορεις για να μαλακωσει πιο πολυ

κοβεις τα πλοκαμια σε χοντρα "κερματα" λες και κοβεις πλατιες φετες ψωμι.

Εχεις βρασει πατατες και τις κοβεις με τον ιδιο τροπο που εκοψες το χταποδι.

Ζεσταινεις λιγο το χταποδι και τις πατατε χωρις να παρουν χρωμα

Τα βαζεις σε ενα πιατο, βαζεις κανα ωραιο λαδολεμονο ή αν εισαι μποεμ εχεις λαδι με αρωμα λεμονιου, πολυ ψιλοκομμενα κοκκαρια, καλη καπαρη, θαλασσινο αλατι, πιπερι, και καπνιστη παπρικα.

Θα το δοκιμάσω.

 

Εγώ το βράζω μέχρι να ξεκολλάνε με το πηρούνι οι βεντούζες σε κατσαρόλα μισό ξύδι-μισό νερό και μετά το ψήνω στα κάρβουνα κανα δεκάλεπτο. Συνήθως τα πηρούνια γίνονται υπερηχητικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...