leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 έσβησα και το κινητούλι σου βρε. Μια χαρά η κινητάρα μου ε. Σούπερ,
scullyist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θα έρθω για χταπόδια, τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στα ρηχά τα μεγάλα. Πω, αναμνήσεις... In other news, τους τελευταίους μήνες χαλάει νεροχύτης, καζανάκι, ψυγείο, σήμερα το Pc. Λέω να πάω τράπεζα αργότερα, άντε να πετύχω καμιά ληστεία να ολοκληρωθεί το δράμα και να με γράψουν οι ειδήσεις με τα νεύρα που έχω...πφφ.
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 υπερβολές. Μια φωτογραφία έβγαλα. Εκτός κι αν πέρασε κι άλλος. Κάνας Ηρακλάκιας ίσως που του άρεσε το χρώμα. Άλτερ πήγε να σου την φέρει αυτός, αλλά το backfire της τζαμαρίας πρόδωσε την καράφλα και την βέρα του! Και ένα πέντιουμ 2. 1
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Άλτερ πήγε να σου την φέρει αυτός, αλλά το backfire της τζαμαρίας πρόδωσε την καράφλα και την βέρα του! Και ένα πέντιουμ 2. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΤΕΡ 1
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ε να, πώς να μην αναστατωθεί η γειτονιά μετά!
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 είσαι τυχερός που δεν έδειξα αντανακλαστικά, να σε βγάλω μια φωτογραφία εκεί που σκάλιζες εκείνο το ροζ κινητό στο γραφείο σου, να γελάει όλο το ινσόμνια με δάκρυα. 1
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χαααααα χαχαχ, δεν ξες ε; Πάω να πάρω τα παιδία από τα σχολεία. Αύριο πρωί πρωί σου έρχομαι ε. Βάζω τα τσίπουρα, βάζω και τα χταπόδια, βάλε την κορμάρα σου μόνο.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μια θάλασσα χταπόδια θέλει αυτό το κορμί για να χορτάσει 1
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 πω... χταποδάκι στη σχάρα (και στην κατσαρόλα χύτρα δε με χαλάει) μιαμ μιαμ
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 υπερβολές. Μια φωτογραφία έβγαλα. Εκτός κι αν πέρασε κι άλλος. Κάνας Ηρακλάκιας ίσως που του άρεσε το χρώμα. Αγράμματε, λόγω διακοπών, όχι λόγο διακοπών.;ρ
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είμαι πολύ ανώμαλος που δεν τρώω θαλασσινά; (τσίπουρα τσακίζω πάντως). Στάτε είναι εσκεμμένο ορθογραφικό για να τραβάει την προσοχή. Δεν ξέρεις εσύ από μάρκετινγκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις