agrio.imeros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 θα μας φανε τις σαρκες σημερα. δεν $#%!$%!, ειναι friday 1
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η μεγάλη καρακάξα πήγε σχολείο, και η μικρή καρακάξα έχει μείναι χωρίς παρέα, δεν έχει τι να κάνει, ούτε γυρνάει να δει τα παιχνίδια της, και έχει βεντουζάρει πάνω μου σαν χταπόδι. Ούτε στο βε-σέ δεν με αφήνει μόνο μου. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Καλημέρες. 1
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η μεγάλη καρακάξα πήγε σχολείο, και η μικρή καρακάξα έχει μείναι χωρίς παρέα, δεν έχει τι να κάνει, ούτε γυρνάει να δει τα παιχνίδια της, και έχει βεντουζάρει πάνω μου σαν χταπόδι. Ούτε στο βε-σέ δεν με αφήνει μόνο μου. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Καλημέρες. Οι χαρές της πατρότητας, να σου κάνω δώρο κανένα κοντέινερ με slipad? 1
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 να μου κάνεις δώρο ένα εισιτήριο ουαν-γουέη για Κρήτη.
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 να μου κάνεις δώρο ένα εισιτήριο ουαν-γουέη για Κρήτη. Γιατί να μου το κάνεις αυτό ρε carιόλη; ;ρ Έλα πριβέ, στο φβ.
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 νούμερο ένα στο insomnia golden member remember?τα thread με εμενα κριμένα βγάζουν κραυγές k βράζουν temperχιόνια πέφτουν απ τα σύννεφα μα σύννεφα καπνού κινούνται αντίθετατα στέλνουνε στο τέρμα του ουρανού σκέφτομαι σύνθεταεπίθετα κολλάνε με ζηλεύουν και κοιτάνεκαθιστερα με φωνάζουν και γελάνεκάποια μέλη που ούτε η μάνα τους δεν θέλει να τα ξέρειθαυμασμό βγάζει το μίσος μα κανένας δε το ξέρειγιάοτο βρήκα σήμερα το πρωί απο χθες το βράδυ και είχα ξεχάσει να πατήσω απάντησηδεν ξέρω γιατι το έγραψα ουτε θυμάμαι αλλα ο nicoc89 θα ήθελε να το ποστάρωκαλημέθρα
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καταγγέλλω ανήθικη πρόταση και σεξουαλική παρενόχληση. επ επ, χώθηκε ο Νικοκ.
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καταγγέλλω ανήθικη πρόταση και σεξουαλική παρενόχληση. καλημέθρα , καλά είσαι ? α? ποιος σε πείραξε να καθαρίσω? πατάτες
noob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 εμένα λες καθυστερημένο πριγκίπισσα μου ? Mετά το ζεύγος μπλου πάνθερ+νένυα, το νέο καυτό ειδύλλλιο του insomnia.gr είναι γεγονός. νίκοτς+ φρένζη =
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η μεγάλη καρακάξα πήγε σχολείο, και η μικρή καρακάξα έχει μείναι χωρίς παρέα, δεν έχει τι να κάνει, ούτε γυρνάει να δει τα παιχνίδια της, και έχει βεντουζάρει πάνω μου σαν χταπόδι. Ούτε στο βε-σέ δεν με αφήνει μόνο μου. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Καλημέρες. Ο δεινός ψαράς έφερε ανάλογο παράδειγμα.. θα μπορούσε να πει "τσιμπούρι" ή κάτι άλλο, αλλά όοοοοχι... χταπόδι
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωωωω, ο μεγαλοκαταστηματάρχης! Ο μέγιστος των μαστόρων! Παιδιά, αν χαλάσει το κινητό σας, στον Άλεξζζζ στείλτε το, χωρίς κουβέντα. Και το ραδιάκι σας επίσης. ΣΚ θα είμαι εκεί. Θα έρθω για χταπόδια, τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στα ρηχά τα μεγάλα. Να κανονίσουμε να ξαναπάμε σε εκείνη την γαμάτη μπυραρία που με πήγες και την άλλη φορά ρε. επ επ, μια και το θυμήθηκα, κάτσε να βρω εκείνο το ταμπελάκι να το δημοσιεύσω.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωωωω, ο μεγαλοκαταστηματάρχης! Ο μέγιστος των μαστόρων! Παιδιά, αν χαλάσει το κινητό σας, στον Άλεξζζζ στείλτε το, χωρίς κουβέντα. Και το ραδιάκι σας επίσης. ΣΚ θα είμαι εκεί. Θα έρθω για χταπόδια, τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στα ρηχά τα μεγάλα. Να κανονίσουμε να ξαναπάμε σε εκείνη την γαμάτη μπυραρία που με πήγες και την άλλη φορά ρε. επ επ, μια και το θυμήθηκα, κάτσε να βρω εκείνο το ταμπελάκι να το δημοσιεύσω. Όλη η γειτονιά μου είπε οτί κάποιος σταμάτησε και έβγαζε φωτογραφίες το μαγαζι 2
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 υπερβολές. Μια φωτογραφία έβγαλα. Εκτός κι αν πέρασε κι άλλος. Κάνας Ηρακλάκιας ίσως που του άρεσε το χρώμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις