Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για κάποιον περίεργο λόγο οι σοκοφρέτες οι κανονικες σε μέγεθος δε μαρέσουν , αλλα τα μίνι και μόνο όταν είναι ξεχασμένα έξω ή σε καμιά τσάντα ή τσέπη κλπ και είναι στο όριο που πάνε να λιώσουν . Sent from my iPhone using Insomnia
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τελείωσα το Dogville, damn... Εγώ την έβγαλα με μια ταπεινή-πλην τίμια- σοκοφρέτα ΙΟΝ φουντούκι.. Η σοκοφρέτα η πράσινη αν και ξεχασμένη καταλήγω ότι είναι το καλύτερο γλυκό που μπορείς να βρεις σε σούπερ μάρκετ και λέει πολύ
pappous_soulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τόσες μέρες και δε βλέπω κανέναν να παραπονιέται για την εξεταστική. Νιώθω μόνος.
noob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για κάποιον περίεργο λόγο οι σοκοφρέτες οι κανονικες σε μέγεθος δε μαρέσουν , αλλα τα μίνι και μόνο όταν είναι ξεχασμένα έξω ή σε καμιά τσάντα ή τσέπη κλπ και είναι στο όριο που πάνε να λιώσουν .
Opaiktis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τόσες μέρες και δε βλέπω κανέναν να παραπονιέται για την εξεταστική. Νιώθω μόνος. Φίλε εγώ παραπονιέμαι για την εξεταστική της αδερφής μου. Αναγκάστηκα να της δώσω μερικά φράγκα αλλά δεν το λεω μη με λέτε γκρινιάρη.
Toufas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.popularmechanics.com/science/environment/the-first-gear-discovered-in-nature-15916433?click=pm_latest :o 1
Teisos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τόσες μέρες και δε βλέπω κανέναν να παραπονιέται για την εξεταστική. Νιώθω μόνος. Nιώθω ότι με έχουν καταραστεί σε αυτήν την εξεταστική, δύσκολα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τοποθετημένα τα μαθήματα που δίνω. Έχω αρκετές αποτυχίες ήδη Παράδειγμα: τρίτη: 2 μαθήματα, τετάρτη: 1, πέμπτη: άλλα 2. Ε, χέσε μας υ.γ. Με έχεσε Τhe Knife ------->
scullyist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η καλημερα απο το πρωι φαινεται. Δεν ανοιγει το πσ, ετσι στο ασχετο, μια χαρα το εκλεισα χθες. 18.000 τσιγαρα πριν αρχισω τα καντηλια.
g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δυσκολη φωτο, δεν μπορω να συγκεντρωθω, βυζιά ή κώλο; Βυζιά. Ο κώλος μαζί με το οδοντογλυφέ πόδι μου κάνει κάτι σε 12χρονο και σκιάζομαι.
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καποιος κερδισε 7 μυρια στο τζοκερ. Εγω ημουν και δεν ξερω τι να τα κανω τωρα Επειδη ειναι παρα πολλα λεω να τα επιστρεψω πισω στον ΟΠΑΠ,για να σταματησουν και τα διλληματα..
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 "Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης" σε όποιο θρεντ πάω να ανοίξω
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αθεόφοβο πλάσμα, ρε moderator του Μαμωνά, ρε surreal τύπε, το rules the nation ήταν το libreshai σου; ΧΑχα πεθαινω! Το with version ηταν αυτο, αλλα πραγματικα τωρα εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα; Πιο κατανοητο θα μου ηταν αν ηταν σε στυλ Κρασακι του Τσου @dimitra νομιζω πως τα γαλλικα ειναι πιο.κοντα απο τα ρωσικα που αποκωδικοποιησα εγω χαχαχα 1
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 θα μας φανε τις σαρκες σημερα. δεν $#%!$%!, ειναι friday 1
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ελεος, μπηκα να δω τα lyrics του τραγουδιου που εψαχνα χθες. Τα αγγλικα μου ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Αυτο που ακουω δεν παιζει να ειναι αγγλικα. Οι στιχοι ετσι οπως τους βλεπω παραλληλα με το ακουσμα εχουν την ταυτιση, αλλα πριν δω τους στιχους γραμμενους νομιζα πως ηταν ρωσικα. Kαι ειναι 2 προτασεις ολο κι ολο εν τω μεταξυ. Καντε το τεστ και ακουστε μια το τραγουδι (χωρις να διαβασετε lyrics) και μετα δειτε τους στιχους αν δε βαριεστε Καληνυχτα. http://artists.letssingit.com/superfunk-lyrics-the-young-mc-5z873xv#axzz2eicIH5L2 Έχει προφορά Τζαμάικα η Αφρικα κάτι τέτοιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις