Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το βρήκα, η ντομάτα στα χαλάει.;ρ Δε με χαλάει τίποτα, απλά άπαξ και σκεφτώ ότι αυτό που τρώω όταν είναι ζωντανό είναι μια κινούμενη μύξα, σκαλώνω. Για ένα δευτερόλεπτο. Άντε, και κάμπιες εύχομαι ρε... νόστιμες; θυμήθηκα και το όνειρο που είχα ξεχάσει. Όλο θαύματα αυτά τα σαλιγκάρια.
frenzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έφαγα κάτι σφαλιάρες απανωτές, πήγα σε κάτι φίλους να τους φτιάξω ένα λαπτοπ που έσπασε η οθόνη, δωστου μπύρες, δώστου γαρα, δωστου ουισκι,έκλασα μέσα σε 2 ώρες, έφυγα με 8ρια, ευτυχως μένω στα 5χλμ. Τι παίζει εδώ, καμιά μουσικούλα βάλαμε, χαμηλώσαμε τα φώτα; ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Α, ναι. Τι σκατά είναι αυτό το stan ? Το βλέπω που και που τελευταία αλλά δεν νομίζω ότι σχέση με τον Eminem
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα τυπάκι από Περιστέρι βγάζει το google images... ότι ξέρεις - ξέρω.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα κάτι τραγούδια μου βγάζει. Δεν πατάω πλέι όμως.
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Για λυκειοκοριτσα φαση ειναι. Καλοοοοοοοοο ομως.....
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δε με χαλάει τίποτα, απλά άπαξ και σκεφτώ ότι αυτό που τρώω όταν είναι ζωντανό είναι μια κινούμενη μύξα, σκαλώνω. Για ένα δευτερόλεπτο. νόστιμες; θυμήθηκα και το όνειρο που είχα ξεχάσει. Όλο θαύματα αυτά τα σαλιγκάρια. Αναλογίσου μόνο ότι είναι ένα σκουλήκι με καβούκι, αυτό πρέπει να σε βοηθάει κάπως..:ρ
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί; Μια χαρά παπάκι πρέπει να 'χει όπως τον βλέπω... 3
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μια μεγάλη ομελέτα και ενάμισο τοστ. Ήθελε λίγο γλυκό τώρα
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ, σιγά σιγά θα το μειώσω το φαί, δεν με πολυαγχώνουν κάτι τέτοια. Κάνω και λίγο ποδηλατάκι, ίσως και κάτι άλλο αν κάτσει, θα δείξει. Πιο πολύ με απασχολεί η συνέπεια στο gym. Κατατά, πήγα να βάλω την ταινία που είχα σταμπάρει για σήμερα και λέει 2 ώρες και 58 λεπτά. Με γάμησε τώρα. Να το ρισκάρω τώρα ή όχι
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι αντίχειρες ντεκαβλέ είναι αυτοί... Και ναι, κάθε σύγκριση με την Φοξ θα είναι άστοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις