Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ραγάδες... :/ Μεγάλωσε εσύ ολόκληρο 5κιλο πλάσμα+πλακούντας+αμνιακός σάκος+αμνιακό υγρό+πρήξιμο ολούθε και μην κάνεις ραγάδες. Σε προκαλώ!
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ, πολλά βαζεις και συ 5 κιλά!! Γυρω στα 3-4 βγαινουν
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ, πολλά βαζεις και συ 5 κιλά!! Γυρω στα 3-4 βγαινουν Α ναι; Εντάξει. See? Είμαι πολύ μακριά από αυτά
Adon1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ξαναλέω Άμα θέλετε να καταστρέψετε την ζωή σας και να ζείτε με απωθημένα , χαμένες ευκαιρίες και όνειρα , κάντε παιδιά . Sent from my iPhone using Insomnia 3
Superuser Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 καλά λέει ο superuser ετοιμαστείτε , κερνάω παιδιά όσο προλαβαίνετε αχαχααχχαχ έχω σκεφτεί να δωρίσω σπέρμα σε διάφορες χώρες μη χαθεί το dna μου σκεφτείτε φάση , μικροί και μικρές nicoc89 σε όλο τον κόσμο Λογικό...αν σκεφτείς πόσα μύρια nicoc(?) σκοτώνεις στην τουαλέτα κάθε βράδι.. 4
Adon1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλά λέει ο superuser ετοιμαστείτε , κερνάω παιδιά όσο προλαβαίνετε αχαχααχχαχ έχω σκεφτεί να δωρίσω σπέρμα σε διάφορες χώρες μη χαθεί το dna μου σκεφτείτε φάση , μικροί και μικρές nicoc89 σε όλο τον κόσμο Λογικό...αν σκεφτείς πόσα μύρια nicoc(?) σκοτώνεις στην τουαλέτα κάθε βράδι.. Λολ Είχα συμφοιτητή που έλεγε πως στη ζωή του την έχει κουδουνίσει λίγες φορές γιατί υπάρχουν άνθρωποι στείροι κ με προβλήματα και είναι αμαρτία να σκορπάει το σπέρμα έτσι .Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από Adon1s
Superuser Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πούν και οι μάρτυρες του ιεχωβά που απαγορεύετε να την κουδουνάν
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικό... αν σκεφτείς πόσα μύρια nicoc(?) σκοτώνεις στην τουαλέτα κάθε βράδι.. τουαλέτα? εκεί δε λεει εκτός αν φτιάχνεσαι με τα καρτελάκια στα μπουκάλια του σαμπουαν ΛολΕίχα συμφοιτητή που έλεγε πως στη ζωή του την έχει κουδουνίσει λίγες φορές γιατί υπάρχουν άνθρωποι στείροι κ με προβλήματα και είναι αμαρτία να σοπάει το σπέρμα έτσι .Sent from my iPhone using Insomnia και ? lmao αμαρτία ? αχχαχαχαχαχαχα trust me αν υπάρχει κόλαση έχω κλείσει εισιτήριο πρώτη θέση long time ago so i dont give a daaaamn
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πούν και οι μάρτυρες του ιεχωβά που απαγορεύετε να την κουδουνάν Κι οι καθολικοί υποτίθεται, αλλά έως τώρα μόνο τον "Heeeeeeey it's Freeeed" έχω ακούσει να λέει " I don't masturbate 'cause I'm a catholic".
Adon1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα οι γιαχωβάδες και αίμα απαγορεύεται να δώσουν<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ακούω lady gaga lol ..πάτησα τυχαία ενα link και έκατσα να το δω μου φέρνει στο μυαλό κάτι απο δαίμονες το clipχωρίς προφανή λόγοδεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα έχει κάτι περίεργο ενω 99,9% είναι απλά μια βλακεία που δε μ'αρέσεισας έχει τύχει ποτέ να σας έρχονται άσχετες εικόνες στο μυαλό στο απο ενα clip ?
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγάλωσε εσύ ολόκληρο 5κιλο πλάσμα+πλακούντας+αμνιακός σάκος+αμνιακό υγρό+πρήξιμο ολούθε και μην κάνεις ραγάδες. Σε προκαλώ! Ναι, γιατί είχα έναν καημό για τέτοια αξεσουάρ...
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ακούω lady gaga lol .. πάτησα τυχαία ενα link και έκατσα να το δω μου φέρνει στο μυαλό κάτι απο δαίμονες το clip χωρίς προφανή λόγο δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα έχει κάτι περίεργο ενω 99,9% είναι απλά μια βλακεία που δε μ'αρέσει σας έχει τύχει ποτέ να σας έρχονται άσχετες εικόνες στο μυαλό στο απο ενα clip ? Ρε... λες να 'χει subliminal messages το video της Gaga ώστε να μας κάνει να σκεφτόμαστε την Άννα Βίσση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις