BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 είσαι γκόμενα που θέλει να ζευγαρώσει ? αχαχαχαχαχαχααα!
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 και εσύ γατοκόριτσο?και εσύ ? α? βάλε το τελευταίο καρφί στο σταυρό μουγύρνα το μαχαίρι στην πληγήζητάω νερό και μου δίνεις ξύδιαυτά περίμενα ? α? "εκτέλεστεν" 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 πικρόκωλοιβρίζεται αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετεείμαι κατα κάποιο παράδοξο τρόπο , ο μεσσίας της νέας τάξης πραγμάτωναποκρυπτογραφήστε με και θα καταλάβετε εθελοτυφλείτε και θα "χαθείτε"μιλάω με παρεμβολές και σας δυσκολεύω μα αυτή ειναι η ουσίαδεν θα σας δώσω μασημένη τροφήαλλα ακόμα και ο ποιο ηλίθιος θα καταλάβει αυτά που λεωαρκεί να ανοίξει το 3ο μάτι του
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 φτιάξε κανένα μπισκότο βρώμης να φάμε και άσε τα σάπια
gatokoritso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 <p>και εσύ γατοκόριτσο?<br> και εσύ ? α? <br> βάλε το τελευταίο καρφί στο σταυρό μου<br> γύρνα το μαχαίρι στην πληγή<br> ζητάω νερό και μου δίνεις ξύδι<br> αυτά περίμενα ? α? <br><br> "εκτέλεστεν"</p> Για το καλό σου το κάνω. 5
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 φτιάξε κανένα μπισκότο βρώμης να φάμε και άσε τα σάπια :-D
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κανείς κάναν δίσκο του Κώστα Καφάση να με "δανείσει"; Στάτους; Βασίζομαι πάνω σου. Επειγόντως, τον θέλω την Παρασκευή, μουχαχαχα. Να δώσω φωτό από το μαγαζί του προδότη μοδεράτορα; Μ; Έχει πλακίτσα. Πέρασα και ήταν κλειστός και είχε ένα εκπληκτικό ενημερωτικό σημείωμα στην τζαμαρία, το έβγαλα φωτογραφία και την άλλη μέρα οι γείτονες του το σφύριξαν του παλιοΚΥΠατζή, "πέρασε κάποιος και έβγαζε φωτογραφίες το μαγαζί σου", μουχαχαχα. Καλημέρες γαμώ τα καντήλια μου. Όχι, μόνο το ψάρι του έχω.;ρ Για ανέβασε την φωτό να γελάκουμε..
noob Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 το άρωμα μου cannabis for men Kάτι είχα ψιλιαστεί..
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Kάτι είχα ψιλιαστεί.. Αυτό είναι το καθημερινό του, για τις εξόδους έχει extacy para hombre..;p
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τον οκτώβριο κόβω το κάπνισμα .Θα αρχίσω ηλεκτρονικό τσιγάρο δε πάει άλλο
frenzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να το κάνεις, αν δεν αρχίσεις να γαμάς τον καρκίνο του προστάτη πρέπει να φοβάσαι. ΜΠΛΕΧ, τηγάνιζα σνιτσελ δίπλα στην καφετιέρα και πήρε άρωμα τηγανίλας ο καφες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις