nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι οι γκόμενες με κοιτάζουν αλλα δεν μου μιλάνε ?γιατι δεν μου δίνει καμία το τηλέφωνο της ? περιμένουν να τους μιλήσω και να το ζητήσω ?α? ΑΒΥΣΣΟΣ το μυαλό τσι γυναίκας Δεν λέμε "ταμπον" στο ΟΟΤ, έχει απαγορευθεί εδώ και χρόνια, γιατί στην αρχή ήταν ελεύθερο και μας πρήζανε τα παπαργια οι τότε θηλυκες ινσομνιακς όποτε είχαν περίοδο. Άσε που μετά από τα πολλά ποστ άρχιζαν και συγχρονίζονταν και γινόταν της πουτάνας στο θρεντ. Οπότε ο Χαλ απαγόρεψε όλες τις λέξεις που έχουν σχέση με την έμμηνο ρύση. Κινδυνεύω κι εγώ που γράφω τώρα με infraction. το ταμπόν μπορεί να χρισιμοπιειθεί και σαν τσιρότομια μέρα δεν είχα τσιρότο και έβαλα ταμπόν στο κεφάλιμια χαρά Μονο σε εμενα παιζει το BUG ?Aν πατησετε αγγελιες πωλησης σας τα δειχνει Normal? το bug της φωτογραφίας σου παίζει και σε εμέναδοκίμασες να αλλάξεις φωτογραφία ? 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δε νομίζω γιατι εκτός οτι είμαι όμορφος και ειναι λογικό να τραβάω τα βλέμματαμου το λένε και άλλοι οτι όπου παω κοιτάνε οι γκόμενες και αναρωτιέται ενας φίλος γιατι δεν γυρνάω κάθε τρεις και λίγο με διαφορετικές γκόμενεςο λόγος? μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα καλό λόγο για να αλλάζω τις γκόμενες κάθε τρεις και λίγο ?θα γίνω περισσότερο άντρας ? γιατι έτσι ακούω , ο σωστός άντρας αλλάζει τσι γκόμενες σαν τα πουκάμισαΑ? 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Με ξαναεκοψε η [...]. Με ξαναεκοψε... Μελαγχολία με 35 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία. Μερες
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 έμεινες bro ?εγώ όταν έμενα (απο 1η γυμνασίου μέχρι τρίτη) σε μαθήματα διάβασα μια εβδομάδα και πήγαινα και έγραφα κανα 18-19-20μου ήταν ευκολο να διαβάσω και να θυμάμαι (ιστορία έμενα πάντα) αλλα ποτέ δεν διάβασα παρα μόνο 3 εβδομάδες σύνολο τις 3 φορές που έμεινα .δεν μου άρεσε η ιδέα του σχολείουήθελα να εκπαιδευτώ στα όπλα και τις πολεμικές τέχνες απο μικρός και να γίνω μισθοφόροςαυτό ηταν το όνειρο μου για όταν μεγαλώσω γιατι ένιωθα μεσα μου οτι γενίθικα για κάτι τέτοιοίσως για να ακολουθήσω τα βήματα κάποιου κοντινού μουDNA ...το τι κατάφερα ειναι άλλο θεμα
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εκείνες στο γυμνάσιο ρε θηρίο...; Πως τα κατάφερες; Tell me your secrets...
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 το άρωμα μουcannabis for men τέλος το xfilesτώρα δεν ξέρω τι να δω , stargate atlantis ή buffyέχω και απ τα δύο την πρώτη season και δεν ξέρω ποιο να αρχίσω :mellow: 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Με ξαναεκοψε η [...]. Με ξαναεκοψε... Μελαγχολία με 35 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία. Μερες Προφορική και αν δεν δεχθεί καις αμάξι.
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Sgatlantis Προφανώς... Προφορική και αν δεν δεχθεί καις αμάξι. Δεν είμαι στο Greek edu system
frenzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δε νομίζω γιατι εκτός οτι είμαι όμορφος και ειναι λογικό να τραβάω τα βλέμματα μου το λένε και άλλοι οτι όπου παω κοιτάνε οι γκόμενες και αναρωτιέται ενας φίλος γιατι δεν γυρνάω κάθε τρεις και λίγο με διαφορετικές γκόμενες ο λόγος? μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα καλό λόγο για να αλλάζω τις γκόμενες κάθε τρεις και λίγο ? θα γίνω περισσότερο άντρας ? γιατι έτσι ακούω , ο σωστός άντρας αλλάζει τσι γκόμενες σαν τα πουκάμισα Α? Λες πολλές μαλακίες ρε συ. Οι γυναίκες έχουν λίγο μικρότερη ανοχή στην ανοησία απ' οτι εμείς όταν πρόκειται να ζευγαρώσουν.
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ντάξκάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσωτο ταμπόν απο που πήρε το όνομα του ? επίσης το depon και τα άλλα φάρμακα απο που παίρνουν το όνομα τους ; 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 είσαι γκόμενα που θέλει να ζευγαρώσει ? 1
gatokoritso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ντάξ κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω το ταμπόν απο που πήρε το όνομα του ? επίσης το depon και τα άλλα φάρμακα απο που παίρνουν το όνομα τους ; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις