frenzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις διάβασα κάπου: Γυναίκα: το πλάσμα που φοβάται να βάλει ταμπόν αλλά δεν συμβιβάζεται και με λιγότερο από 18 πόντους. Απλά respect! Δεν λέμε "ταμπον" στο ΟΟΤ, έχει απαγορευθεί εδώ και χρόνια, γιατί στην αρχή ήταν ελεύθερο και μας πρήζανε τα παπαργια οι τότε θηλυκες ινσομνιακς όποτε είχαν περίοδο. Άσε που μετά από τα πολλά ποστ άρχιζαν και συγχρονίζονταν και γινόταν της πουτάνας στο θρεντ. Οπότε ο Χαλ απαγόρεψε όλες τις λέξεις που έχουν σχέση με την έμμηνο ρύση. Κινδυνεύω κι εγώ που γράφω τώρα με infraction. 2
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν λέμε "ταμπον" στο ΟΟΤ, έχει απαγορευθεί εδώ και χρόνια, γιατί στην αρχή ήταν ελεύθερο και μας πρήζανε τα παπαργια οι τότε θηλυκες ινσομνιακς όποτε είχαν περίοδο. Άσε που μετά από τα πολλά ποστ άρχιζαν και συγχρονίζονταν και γινόταν της πουτάνας στο θρεντ. Οπότε ο Χαλ απαγόρεψε όλες τις λέξεις που έχουν σχέση με την έμμηνο ρύση. Κινδυνεύω κι εγώ που γράφω τώρα με infraction. Εστω ότι τ@μπ0ν = φελός, problem solved.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Και έστω ότι φελός = φαλός. Profit. 2
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μην γράφεις τέτοιες εξισώσεις, διαβάζουν και ξανθιές. Θα ψάχνουν τιρμπουσον μετά...
leftermann Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κανείς κάναν δίσκο του Κώστα Καφάση να με "δανείσει"; Στάτους; Βασίζομαι πάνω σου. Επειγόντως, τον θέλω την Παρασκευή, μουχαχαχα. Να δώσω φωτό από το μαγαζί του προδότη μοδεράτορα; Μ; Έχει πλακίτσα. Πέρασα και ήταν κλειστός και είχε ένα εκπληκτικό ενημερωτικό σημείωμα στην τζαμαρία, το έβγαλα φωτογραφία και την άλλη μέρα οι γείτονες του το σφύριξαν του παλιοΚΥΠατζή, "πέρασε κάποιος και έβγαζε φωτογραφίες το μαγαζί σου", μουχαχαχα. Καλημέρες γαμώ τα καντήλια μου. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Βρηκα το σονγκ που εψαχνα αν σας ενδιαφέρει που μαλλον οχι. Τhe young mc απο superfunk. Καλημέρες 2
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κανείς κάναν δίσκο του Κώστα Καφάση να με "δανείσει"; Στάτους; Βασίζομαι πάνω σου. Επειγόντως, τον θέλω την Παρασκευή, μουχαχαχα. Να δώσω φωτό από το μαγαζί του προδότη μοδεράτορα; Μ; Έχει πλακίτσα. Πέρασα και ήταν κλειστός και είχε ένα εκπληκτικό ενημερωτικό σημείωμα στην τζαμαρία, το έβγαλα φωτογραφία και την άλλη μέρα οι γείτονες του το σφύριξαν του παλιοΚΥΠατζή, "πέρασε κάποιος και έβγαζε φωτογραφίες το μαγαζί σου", μουχαχαχα. Καλημέρες γαμώ τα καντήλια μου. Ποντιακο σημειωμα; Δωσ' τον στεγνα.
leftermann Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν πολύ ωραίο, γλυκούλικο, αφού μόλις το είδα έβγαλα κατευθείαν κινητό να απαθανατίσω.
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο σε εμενα παιζει το BUG ?Aν πατησετε αγγελιες πωλησης σας τα δειχνει Normal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις