status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εμένα όλα μ αρέσουν κώλος/βυζιά το κενό στα δόντια με ενοχλεί Σε άντρα, επειδή έχω, είναι χρηστικό το κενό στα μπροστινά.
nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σε άντρα, επειδή έχω, είναι χρηστικό το κενό στα μπροστινά. και εγώ πετάω νερό πστ πστ έχει πλάκα , μετά κάνω σα δολφίνι 2
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα σας λέω μόνο, μπήκε η πίτσα στο φούρνο και φαίνεται τούμπανη. 9€ οι τρεις
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, είμαι στον δρόμο, μου έρχεται μήνυμα στο s4, το βγάζω απο την θήκη να το δω, μου φεύγει απο το χέρι και πέφτει με την πάνω δεξιά γωνία στο πεζοδρόμιο.Ευτυχώς πατηκώθηκε μόνο το αλουμίνιο που έχει γύρω γύρω στα πλάγια και δεν ράγισε καμιά οθόνη. Gorilla Glass FTW!
giorgos147 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, είμαι στον δρόμο, μου έρχεται μήνυμα στο s4, το βγάζω απο την θήκη να το δω, μου φεύγει απο το χέρι και πέφτει με την πάνω δεξιά γωνία στο πεζοδρόμιο.Ευτυχώς πατηκώθηκε μόνο το αλουμίνιο που έχει γύρω γύρω στα πλάγια και δεν ράγισε καμιά οθόνη. Gorilla Glass FTW! Samsung Galaxy S Έχει πέσει μέσα σε 4 χρόνια 100 φορές, έχοντας χαλάσει μόνο το γύρω-γύρω. Η οθόνη ούτε γρατζουνιά. Στο S3 του αδερφού, στο 3° πέσιμο, έφυγε η οθόνη. Gorilla Glass 1st Gen FTW ρε μνιά.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η αίσθηση του να "σπάει" η ρίζα του φρονιμίτη κατά την εξαγωγή: αξία ανεκτίμητη. Και δεν θα μπορώ να πιω αλκοόλ σήμερα...βασικά μαλακία ούτε να φάω τις φακές μου θα μπορώ, με γιαούρτι θα την βγάλω =ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έβγαλα το αλουμινένιο πιάτο που είχε, και από κάτω μαλάκωσε. Και είχε και μια περίεργη μυρωδιά. Τρογώτανε πάντως. Γιαούρτι μια φορά στις 2 βδομάδες δεν κακό, αν και πολύ μονότονο. Και έλεγα τι ξέχασα από το σούπερ πάλι
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καπότες, αγγούρια, βαζελίνες τσεκ; με σάλιο και υπομονή...
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ...και wd40. Έχει και το καλαμάκι 3
gang Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έβγαλα το αλουμινένιο πιάτο που είχε, και από κάτω μαλάκωσε. Και είχε και μια περίεργη μυρωδιά. Τρογώτανε πάντως. Γιαούρτι μια φορά στις 2 βδομάδες δεν κακό, αν και πολύ μονότονο. Και έλεγα τι ξέχασα από το σούπερ πάλι indeed. Καλό είναι να την βγάζεις και να την βάζεις σε αλουμινένιο ταψάκι..
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/493815-βιβλια-προγραμματισμού/page-2 Διαμαντάκια υπάρχουν στο φορουμ και μεις μαθαίνουμε τελευταίοι την ύπαρξη τους! Επισης Δήμητραεμθρι αποκλείεται να εχεις παιδια ή να εισαι πάνω απο 20-22.. Ψαξου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις