Toufas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Συνηθως οι γατες κανουν πιο πολλα παιδια, αλλα και η δικια μας γατα 2 εκανε. 2
gang Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά στην φώτο που έχεις βάλει -οκ δεν φαίνονται και πολλά- το πολύ 20 σε έκανα....
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι δε σε εκανα ουτε για 30!!! Οι γύφτοι κάνουν παιδιά μικρότεροι.;ρ 1
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γαμώ το σχολείο, γαμώ το ποδόσφαιρο, την κιθάρα, τα αγγλικά, τον παιδικό σταθμό, την μουσικοκινητική αγωγή, τους παραδοσιακούς χορούς, τα πάντα όλα. Και σαν κλασικός βλάκας, έκοψα και το τσιγάρο. ΑΑΑΑΑΡΓΓΓΚΧΧΧΧ. Καλησπέρα είπα; Δεν είπα. Καλησπέρα γαμώ τα καντήλια όλα. Έλα εδώ που είμαι εγώ, το σχολείο έχει γαμώ τα γυμναστήρια, ο παιδικός σταθμός είναι στο ίδιο σχολείο, παραδοσιακό χορό Γαλλικό δεν ξέρω πέρα από το βαλς και δεν μαθαίνει κανείς αγγλικά έτσι κι αλλιώς. Επίσης το μεσημέρι τρώνε στο σχολείο οπότε δεν μαγειρεύεις κιολας. Τα βάζεις στις 8.30, τα παίρνεις στις 5, τα κοιμίζεις στις 8. Το άλλο θετικό είναι πως εδώ κάνουν παιδιά οι άνθρωποι, ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΕΡΟ.
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Σε φαινεται για γυφτα το κοριτσι, ρα; Ρα; ΡΑ; Εμένα είπες "ρα" ρα; :Ρ Όχι, αλλά κουβέντα να γίνεται, νομίζω δεν έχεις παρακολουθήσει τι συζητήσεις γίνονται στο παρόν θρεντ κατά καιρούς..
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτέ μην χρονολογείται με βάση φωτογραφίας αλλά με βάση ταυτότητας, βεβαιωμένα πράγματα!@Gang και Mary1, δώρο από μια μερίδα μπουγάτσα και από ένα πιτόγυρο 1
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτέ μην χρονολογείται με βάση φωτογραφίας αλλά με βάση ταυτότητας, βεβαιωμένα πράγματα! @Gang και Mary1, δώρο από μια μερίδα μπουγάτσα και από ένα πιτόγυρο Θες να τους παχύνεις για να μείνουν στο ράφι, σατανικό..;ρ
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή δε το πιάσατε Ποσταρε γριά Ποσταρα trap That was shipposting. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε. There is no reason to be upset
mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ρα; ΡΑ; Εμένα είπες "ρα" ρα; :Ρ Όχι, αλλά κουβέντα να γίνεται, νομίζω δεν έχεις παρακολουθήσει τι συζητήσεις γίνονται στο παρόν θρεντ κατά καιρούς.. Ναι σε ειπα! Ε ναι, δεν εχω παρακολουθησει συζητησεις....
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι σε ειπα! Ε ναι, δεν εχω παρακολουθησει συζητησεις.... Μέχρι και την συνθήκη του Σένγκεν έχουμε φέρει στην κουβέντα..;ρ Recurring είναι τα βυζιά (κοίτα να δεις τώρα πόσοι θα γράψουν.)
gang Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 @Gang και Mary1, δώρο από μια μερίδα μπουγάτσα και από ένα πιτόγυρο Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά μου φαίνεται σατανικό. Α! ταυτότητα δεν βλέπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις