chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καλημέρα, γαμήθηκε σήμερα η κηφισίας... 11 Σεπτέμβρη γαρ.....και τα τελευταία ταγάρια έχουν γυρίσει από τα χωριά τους δυστυχώς........ 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 11 Σεπτέμβρη γαρ.....και τα τελευταία ταγάρια έχουν γυρίσει από τα χωριά τους δυστυχώς........ δυστυχώς, γενικά γίνεται ένας μικροπανικός στους δρόμους, ξεκίνησαν (δυστυχώς) και τα σχολεία...
Adon1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 όντως ωραία βυζάκια ! χουχου! καλημέθρα η πλάκα είναι οτι δεν περίμενα να μείνει στο youtube . Οπότε νόμιζα πως φορούσαν αυτές ρούχα είτε πολύ διάφανα , είτε στο δερματί και με ζωγραφισμένες ρώγες .
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα.
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα. 1
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 XD βρε μαμημενο spoolsv.exe ποσα GB θα φας πια...;
Toufas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα. Εγω παντως κοιμηθηκα 10 ωρες μετα απο μερες... Στην δουλεια εχει πεσει εμπλοκη, αυτη την βδομαδα δουλευω 6 μερες επειδη δεν εχουμε προσωπικο
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπομονή. Εγώ γύρισα από το σούπερ πριν λίγο και μου έπεσε το βάζο με την μαρμελάδα στο πάτωμα και έσπασε στον πάτο. Τουλάχιστον έσωσα την μισή
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 XD βρε μαμημενο spoolsv.exe ποσα GB θα φας πια...; Κλείσε τον εκτυπωτη, σταμάτα το spool service και κάνε restart.
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κλείσε τον εκτυπωτη, σταμάτα το spool service και κάνε restart. its not that easy, smartass
caution Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 2 ώρες ύπνος και αυτός σκατά. I'm feeling crunky - πάω να βρω νήμα να ανοίξω τα CAPS LOCKS!!!
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι οταν μαμιεται το συμπαν, πρεπει να μαμηθουμε κ μεις? Ολα στραβα μου πανε, το πολυ η μπαρα του γυμναστηριου να μετατραπει σε γκιλοτινα. Εγω παντως κοιμηθηκα 10 ωρες μετα απο μερες... Στην δουλεια εχει πεσει εμπλοκη, αυτη την βδομαδα δουλευω 6 μερες επειδη δεν εχουμε προσωπικο Υπομονή. Εγώ γύρισα από το σούπερ πριν λίγο και μου έπεσε το βάζο με την μαρμελάδα στο πάτωμα και έσπασε στον πάτο. Τουλάχιστον έσωσα την μισή Θελω να ξαναπαω σχολειο 2 ώρες ύπνος και αυτός σκατά. I'm feeling crunky - πάω να βρω νήμα να ανοίξω τα CAPS LOCKS!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑ ΕΦΗΒΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ;
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει και άλλοι παθόντες, γκαντέμικη μέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις