cthulhucarbide Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 The departed αλλά οκ ο ελληνικός ταίριαξε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 τότε την καθηγήτρια αγγλικών
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ιμπλάινγκ ότι θα έπρεπε το σχολείοφροντιστήριο να σου μάθει άπτεστα αγγλικά. Μόνο εξ ακοής πιάνω το 75%. Εσύ πιάνεις το 100 δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ofc! 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δωστε εναν τρόπο να πεισω τηλεφωνικη εξυπηρέτηση να μου αλλάξει router (cyta). Προσπαθω να του πω ότι οταν εχω torrent και ακομα και αν το κλειδωσω στα 100kbps δεν μου ανοιγει ιστοσελίδα και μου λεει οτι δεν ειναι αξιοπιστο το κλειδωμα του τορεντ... Του λεω ρε ανθρωπα εχω το thompson 782, το εχω 5 χρονια, τα εφαγε τα ψωμια του, μπουκωνει απο τα connections, δεν ακουει.. Με βλέπω για αλλαγη παροχου.. Αυτα.
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τα Τ.Ε.Ι. θα είναι κλειστά αυτές τις μέρες;Το μόνο που βρίσκω είναι για σήμερα που είχαν απεργία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 καλά να πάθεις, Cyta κι εσύ, να μην έχεις επιλογή να βάλεις δικό σου aftermarket router...
Gtr34 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ο αγγλικός υπότιτλος που ήρθε <u>μαζί</u> με την ταινία <strong><u>δεν</u></strong> συγχρονίζεται για 5 δευτερόλεπτα.</p> <p> </p> <p>Ποιον γαμάς τώρα και ποιον αφήνεις</p> Με το gom player μπορεις να ρυθμισεις τους υποτιτλους στο σωστο χρονο και στη συνεχεια να τους κανεις save , ριξτου μια ματια με εχει ξελασπωσει πολλες φορες.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 καλά να πάθεις, Cyta κι εσύ, να μην έχεις επιλογή να βάλεις δικό σου aftermarket router... Γενικα ημουν σουπερ ευχαριστημενος και στα 2 σπιτια και ειχε και καλες τιμες, τώρα που εμφανισε προβλημα δεν μπορω να βγάλω ακρη.. Ειναι παντως το μοναδικο τηλεφωνικο κεντρο που πιανεις γραμμη με λιγοτερο απο 1' αναμονη.. Οχι τιποτα αλλο αλλά δεν εμπιστευομαι κανεναν εναλλακτικο παροχο, ειδικα forthnet ή hol... Για καμια wind με βλεπω Τα Τ.Ε.Ι. θα είναι κλειστά αυτές τις μέρες;Το μόνο που βρίσκω είναι για σήμερα που είχαν απεργία. Μονο οι διοικητικοί πρέπει να εχουν απεργία.
Gtr34 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δωστε εναν τρόπο να πεισω τηλεφωνικη εξυπηρέτηση να μου αλλάξει router (cyta). Προσπαθω να του πω ότι οταν εχω torrent και ακομα και αν το κλειδωσω στα 100kbps δεν μου ανοιγει ιστοσελίδα και μου λεει οτι δεν ειναι αξιοπιστο το κλειδωμα του τορεντ... Του λεω ρε ανθρωπα εχω το thompson 782, το εχω 5 χρονια, τα εφαγε τα ψωμια του, μπουκωνει απο τα connections, δεν ακουει.. Με βλέπω για αλλαγη παροχου.. Αυτα. Αλλαξε client δοκιμασε Vuze
Gtr34 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μην παραβλεψεις να τρεξεις τα διαγνωστικα που ζηταει στην αρχη
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαξε client δοκιμασε Vuze Καλή φαινεται αυτη η vuvuzela αλλά για καποιο λόγο εκει που πιανει full ταχυτητα, μηδενιζει και μετα ξανανεβάζει.
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο οι διοικητικοί πρέπει να εχουν απεργία. Για εγγραφές μας πειράζει αυτό;
caution Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ωιμέ - μου έφεραν χρήσιμο αρχείο σε δισκέτα. Δεν έχω δισκέτα. Φέρ' το σε πάπυρο ρε μλκ καλύτερα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις