μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν μένω κέντρο,είναι σχετικά ήσυχα.Τα αυτοκίνητα,καζανάκια,μηχανάκια,η πόρτα του ασανσερ και γενικά οι γνωστοί ήχοι δεν καταγράφονται αλλά να σέρνει η άλλη πάνω από το κεφάλι σου έπιπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πω πω... κάτι μεταξύ hangover & ακόμα_μεθυσμένος Μαφαλντα, στείλ' την να μείνει από πάνω μου ρε. Έχω κενά μνήμης από χθες - δεν νομίζω να κατάφερνε να με ξυπνήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν μένω κέντρο,είναι σχετικά ήσυχα.Τα αυτοκίνητα,καζανάκια,μηχανάκια,η πόρτα του ασανσερ και γενικά οι γνωστοί ήχοι δεν καταγράφονται αλλά να σέρνει η άλλη πάνω από το κεφάλι σου έπιπλα. Μήπως έκανε βίαιο σεξ πάνω σε διάφορα έπιπλα, σε σημείο αυτά να μετακινούνται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=z5acj06vsno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μήπως έκανε βίαιο σεξ πάνω σε διάφορα έπιπλα, σε σημείο αυτά να μετακινούνται; Θα έδειχνα κατανόηση για κάτι τέτοιο. Αγριο σεξ με την σκούπα και την σφουγγαρίστρα έκανε.Το βράδυ όμως θα κάνει το μπάνιο της,το σπίτι απολυμασμένο, αυτή κουρασμένη,τα σεντόνια καθαρά..Εχω καλέσει φίλους.Μπύρα,πίτσες και φασαρία.Μ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εμένα το μόνο που με σκοτίζει από μαλάκες γείτονες, είναι να μου πειράζουν την αλληλογραφία. Δηλαδή - που λέει και ο Τζιμάκος - μην μου ανοίξεις τον φάκελο! Μετά δεν τον θέλω. Στην γυναίκες δεν το 'χω αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Σου ανοίγουν τους φακέλους;Μπορείς να κινηθείς νομικά ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Το βράδυ όμως θα κάνει το μπάνιο της,το σπίτι απολυμασμένο, αυτή κουρασμένη,τα σεντόνια καθαρά.. Είναι ζωντοχήρα; Εργένισσα; Γεροντοκόρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Είναι ζωντοχήρα; Εργένισσα; Γεροντοκόρη; γιατι πρεπει να εισαι κατι απ αυτα τα 3 για να ευχαριστηθεις ενα πεντακαθαρο, απολυμασμενο, μυρωδατο σπιτι ενω μουλιαζεις στην πεντακαθαρη μπανιερα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ποια είναι τα χθεσινά; Χθες ήταν να δείξω σε μια κοπέλα κάτι ασκήσεις στο σπίτι μου και άρχισε ξαφνικά να με χαιδεύει σε περίεργα σημεία....αν την γούσταρα ίσως να μου άρεσε αλλά ένιωσα άσχημα και την έδιωξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Σου ανοίγουν τους φακέλους;Μπορείς να κινηθείς νομικά ξέρεις. Ναι στο παρελθόν υπήρχε ένα περίεργος που "από λάθος" πασπάτευε την αλληλογραφία όλης της οικοδομής. Ε τελικά τον πήρε μία μέρα ο διάολος, που είχα τα νεύρα μου, και μαζεύτηκε once and for all. Καλές οι νομικές λύσεις αλλά σαν την αυτορύθμιση δεν έχει Χθες ήταν να δείξω σε μια κοπέλα κάτι ασκήσεις στο σπίτι μου και άρχισε ξαφνικά να με χαιδεύει σε περίεργα σημεία....αν την γούσταρα ίσως να μου άρεσε αλλά ένιωσα άσχημα και την έδιωξα Σου 'πιασε το πουλάκι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 γιατι πρεπει να εισαι κατι απ αυτα τα 3 για να ευχαριστηθεις ενα πεντακαθαρο, απολυμασμενο, μυρωδατο σπιτι ενω μουλιαζεις στην πεντακαθαρη μπανιερα σου; Ε ναι, πως αλλιώς; Ο τράγος θα είναι δεμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μαφάλντα μπορείς να τοποθετήσεις τα ηχεία ανάσκελα, με τα ηχητικά κύματα να σημαδεύουν ακριβώς στους ακουστικούς της δέκτες, να βάλεις στο ριπιτ να παίζει ένα κομμάτι που έχει 5 λεπτά φασαρία και10 λεπτά κενό. Έτσι ίσα που θα την πιάνει ύπνος όταν το μαρτύριο θα ξαναρχίζει. Αν δεν έχεις τέτοιο κομμάτι σου φτιάχνω ένα στο adobe audition στο πι κάτι φι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 -Eχεις αδειο σπιτι τελικα;; -Οχι δε φυγαν οι δικοί μου. -Και που θα κοιμηθουμε ρε μαλακα;; -Λειπει η αδερφή μου, στο δωματιο της. -Θα τη σκεφτομαι.<3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ναι στο παρελθόν υπήρχε ένα περίεργος που "από λάθος" πασπάτευε την αλληλογραφία όλης της οικοδομής. Ε τελικά τον πήρε μία μέρα ο διάολος, που είχα τα νεύρα μου, και μαζεύτηκε once and for all. Καλές οι νομικές λύσεις αλλά σαν την αυτορύθμιση δεν έχει Σου 'πιασε το πουλάκι; Πιπέρι αλλά ναι....και ρε γαμώτο δεν την ξέρω και τόσο καλά....ήταν και ασχημούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις