Obsidian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους κάτι καινούριο ήρθε στη ζωή μου. Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ. Δάκρυα συγκίνησης... 2
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα α)Το πάρτυ των απέναντι τελείωσε στις 5 β)Απο τις 6 στήνουν στη διασταύρωση λαϊκατζήδες τους πάγκους και απτις 6γκαρίζουν για φρέσκες τσιπούρες,οικολογικές τομάτες και βαμβακερά στριγκάκια κ κιλώτες γ)Στις 7 ηρθε ο δήμος και κουρεύει το πάρκο Και η Νένια δεν τύλιξε τον βουκεδαλόταυρο Πόσο τέλειο το βράδυ μου Α και στις 9 δινω μάθημα ... Sent from my iPhone using Insomnia 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και η Νένια δεν τύλιξε τον βουκεδαλόταυρο Τους τυλίξαμε εμείς.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που δεν κοιμάμαι πια καλά τα βράδια πρέπει να το κοιτάξω...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που δεν κοιμάμαι πια καλά τα βράδια πρέπει να το κοιτάξω... εχει βγει και τραγουδι 3
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά δεν ξέρω εάν φταίει η μετακόμιση, ο χωρισμός ή οτι έφαγα από τον Nick στο Βοτανικό...
pinwkolwnies Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που δεν κοιμάμαι πια καλά τα βράδια πρέπει να το κοιτάξω... Φταίει η μπύρα το βράδυ.Τ'όχω προσέξει. Άρχισε να πίνεις απ' το πρωί
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φταίει η μπύρα το βράδυ.Τ'όχω προσέξει. Άρχισε να πίνεις απ' το πρωί μπιφιτερ ήπια χτες =ρ
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Περιπτερού η κοπέλα γύρω στα 20...φοράει συνήθως τώρα το καλοκαίρι κοφτά μπλουζάκια και γενικότερα είναι του στυλ Ωραία λέω ότι πρέπει για γρήγορη φάση. Αφού επιβεβαίωσα ότι είναι μόνη λέω ας πάω στο περίπτερο.(Στο συγκεκριμένο πάω αραιά και που αλλά γνωριζόμαστε). Εκεί λοιπόν, πάω ψωνίζω κάτι μαλακίες(τσίχλες,παγωτά) και της λέω. -Τόσο καιρό που έρχομαι εδώ δεν έχουμε γνωριστεί καλύτερα. Ψήσου να πάμε για καφέ κάποια από αυτές τις μέρες να τα πούμε. Και μου πετάει αυτό Πλήρωσα και έφυγα σαν βρεγμένος γάτος.... Η κοπέλα κουκλί ωστόσο.Μοιάζει σε κάτι τέτοιο σε πιστωλιασε κανονικοτατα... επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με ξανθιες... in other news πειναω πειναω πολυ 2
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 καλές ειναι και οι ξανθιέςαλλα αμα δεις οτι δε γουστάρει μη κολλάςεγώ ξες τι πλάκα σκάω με τις γκόμενες?δεν υπάρχει περίπτωση όσες μου κολλάνε ή μου κάνουν τσαχπινιές να με γουστάρουνείμαι ωραίος αντικειμενικά αλλα ντάξ.απλά κάνουν το παιχνίδι τους να τονώσουν το ηθικό τουςεγώ όμως είμαι απο άλλο ανέκδοτοαδιαφορώ 99,9% των περιπτώσεων και αυτές να στραβομουτσουνιάζουνtbh έχω καταλήξει τι θέλω σε γκομενέτονα μου αρέσει εξωτερικά , στα τέτοια μου αν ειναι μοντέλο η το top νιμου, απλά να γουστάρω αυτό που βλέπω, να μη χρειάζεται σακούλα , πώς το λεν ?και το σημαντικότερο θελωνα μηνέχει σχέση με εκκλησία γαμώ τις θεούσες #%^$%&%Εέχει κολλήματα με τα αράγματα (μη το αναλύσουμε)έχει κάλο μεγαλομανίας στον εγκέφαλοέχει σκάλωμα με γάμο γαμώτα παραπάνω ειναι τόσο συχνάγιατί ,α?
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 καλές ειναι και οι ξανθιές αλλα αμα δεις οτι δε γουστάρει μη κολλάς εγώ ξες τι πλάκα σκάω με τις γκόμενες? δεν υπάρχει περίπτωση όσες μου κολλάνε ή μου κάνουν τσαχπινιές να με γουστάρουν είμαι ωραίος αντικειμενικά αλλα ντάξ. απλά κάνουν το παιχνίδι τους να τονώσουν το ηθικό τους εγώ όμως είμαι απο άλλο ανέκδοτο αδιαφορώ 99,9% των περιπτώσεων και αυτές να στραβομουτσουνιάζουν tbh έχω καταλήξει τι θέλω σε γκομενέτο να μου αρέσει εξωτερικά , στα τέτοια μου αν ειναι μοντέλο η το top νιμου, απλά να γουστάρω αυτό που βλέπω, να μη χρειάζεται σακούλα , πώς το λεν ? και το σημαντικότερο θελω να μην έχει σχέση με εκκλησία γαμώ τις θεούσες #%^$%&%Ε έχει κολλήματα με τα αράγματα (μη το αναλύσουμε) έχει κάλο μεγαλομανίας στον εγκέφαλο έχει σκάλωμα με γάμο γαμώ τα παραπάνω ειναι τόσο συχνά γιατί ,α? spoiled brats, everywhere 1
noob Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Mατίριαλ άσε τους σίγουρρος δεν κάνουν αυτοί για σένα.. Εδώ είσαι -->
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ποτε δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με ξανθιες... ............
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ............ Ειδικά η ατάκα "Ρε φίλε είναι ο ξανθος άγγελος μου" It's beyond me!!! In other news Ηρθαν οι κινέζοι με τα γουαν τους. Θα σωθούμε. Επαιξε πριν απο λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις